Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani, din Suceava. George a murit chiar în primele minute ale anului 2020. Deschidea șampania și se pregătea să celebreze intrarea în Noul An, atunci când a fost lovit din plin de o mașină.

Tragedia a avut loc în satul Liteni, comuna Moara, din județul Suceava. Potrivit Observator, victima se numește George Parașteac și se afla în fața unui bar din satul său, în momentul când s-a produs nenorocirea.

Tânăr mort de Revelion, în timp ce deschidea șampania

George sărbătorea noaptea dintre ani alături de mai mulți prieteni. S-au distrat într-un bar, iar odată cu venirea miezului nopții, a ieșit în stradă, pregătit să deschidă șampania și să ciocnească un pahar cu amicii de distracție.

În acel moment, s-a produs tragedia. O mașină a intrat în plin în George, care nu a apucat să se mai ferească, așa cum au făcut prietenii acestuia. Se pare că la volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani, care nu a avut nicio intenție de frânare. După ce i-a curmat viața lui George, a fugit de la fața locului, fiind găsit în dimineața zilei de miercuri.

„Nu pot să cred ca ai plecat atât de repede dintre noi… Nu te voi uita niciodată și mereu tu o să fii viu în sufletele si in gândurile noastre! Ai fost un om extraordinar! Drum lin sper Rai prieten drag si ai grijă de noi de acolo de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul lăsat de unul dintre prieteni, pe pagina de Facebook a lui George.

Șoferul fugar a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de ucidere din culpă.

coral