Cadavrul bărbatului avea semne de moarte violentă. Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un omor. Oamenii legii spun că victima a avut parte de o moarte violentă. „A fost, cu siguranță, o crimă”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Comisia responsabilă a preluat activitatea de investigare împreună cu Departamentul de Criminalistică din Kiel, zona fiind izolată. Localnicii au fost, de asemenea, audiați de poliție. Ofițerii nu știu, deocamdată, cine este persoana decedată, transmite 24hamburg.de.

„Identitatea morților nu este încă cunoscută, cercetările ulterioare sunt în curs”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Bărbatul mort ar fi fost rănit la cap de o armă de foc

Între timp, Procuratura din Kiel împreună cu Departamentul de Poliție din Kiel au emis un comunicat de presă, în care anunță că „decedatul este un bărbat de 31 de ani de origine moldovenească”. Potrivit unor surse, bărbatul mort ar fi fost rănit la cap de o armă de foc. Acest lucru nu a fost deocamdată confirmat de poliție.

Polițiștii nu au dorit să ofere alte informații cu privire la stadiul anchetei și nici despre cauza morții bărbatului.

După cum a confirmat agenția de presă germană, poliția a reușit să aresteze un suspect. Șoferul în vârstă de 32 de ani, tot de origine moldovenească, a fost reținut, sâmbătă dimineața, 1 ianuarie 2022, pe autostrada A7.

Potrivit polițiștilor, șoferul era beat și avea asupra sa o armă de foc. „Există suspiciunea că bărbatul ar putea fi suspectul”, se arată într-un comunicat al poliției. În seara de 2 ianuarie 2022, suspectul urma să fie prezentat în fața judecătorului. Poliția caută martori.

coral