News Flash:

Gestul INCREDIBIL al unui șofer CTP și a unui clujean! Au găsit 3.000 de euro în autobuze și i-au înapoiat

19 Martie 2021
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuz ctp

Un clujean și un șofer de autobuz au devenit un exemplu de corectitudine, moralitate și bun simț. Cei doi au găsit împreună o sumă de aproape 3.000 de euro pe scaunele din autobuze și au avut suficient simț civic încât să îi înapoieze!

Pe data de 17 martie, un călător din Turda a uitat pe bancheta autobuzului o mapă în care se aflau acte și 1035 de euro. Șoferul CTP, Cristian Faur a parcat autobuzul, dar înainte de asta a verificat ca totul să fie în regulă, moment în care a găsit mapa. Peste câteva ore, călătorul s-a prezentat la birul CTP din Grigorescu pentru a se interesa dacă cineva i-a văzut mapa și s-a simțit ușurat când a văzut că bunurile i-au fost restituite.

În aceeași zi, mai după masă, un alt clujean a sunat la Dispeceratul CTP pentru a anunța că a găsit în linia 6 o borsetă în care se aflau mai multe acte și suma de 1.660 de euro. Bunurile erau pierdute de unul dintre cei mai apreciați dirijori ai Clujului, care a fost foarte suprins când a reușit să le recupereze.

„Precizăm că fiecare zi înseamnă pentru șoferii, Dispeceratul și birourile noastre din capăt de linie nu doar asigurarea unui serviciu de transport public la timp în siguranță în metropola clujeană, ci și o activitate care ne bucură și înviorează, atunci când redăm oamenilor ceea ce au crezut că au pierdut în mijloacele noastre de transport.

Vă mulțumim că ne faceți mândri în fiecare zi, că alegeți să călătoriți cu noi și că ne oferiți asemenea prilejuri de bucurie și omenie”, au transmis reprezentanții CTP Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sofer ctp clujean bani euro inapoiati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046973 (s)