Cunoscutul latifundiar Gigi Becali a facut un gest urias pentru Leo Iorga in timpul razboiului purtat de artist cu temutul cancer. Putini au stiut acest detaliu important care ii va lega pe cei doi pentru totdeauna.

Gestul urias facut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, inainte sa moara

Gigi Becali l-a ajutat cu bani pe Leo Iorga in urma cu cinci ani, cand artistul a fost supus interventiei chirurgicale pe creier. Patronul de la FCSB i-a oferit cantaretului 15.000 de euro, bani folositi atat pentru operatie, dar si in timpul recuperarii pe tratamentele costisitoare. Va reamintim ca, in 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpata o tumora de 3 centimetri. Iar la scurt timp de la aceasta interventie, el a castigat o lupta chinuitoare impotriva cancerului.

Din pacate, ulterior, maladia teribila a recidivat, iar Leo Iorga s-a stins din viata astazi. El ar fi implinit luna viitoare, pe 2 decembrie, 55 de ani.

Pe 14 ianuarie 2019, Leo Iorga si sotia lui, Paula, au aniversat nunta de perle – perla este rodul trudei de ani a scoicii, care aduna nisipul fir cu fir. Asa se intampla si intr-un mariaj care a ajuns la impresionanta varsta de 30 de ani: este dovada increderii, rabdarii si rezistentei cuplului in fata incercarilor numeroase din viata.

coral