Gheorghe Dincă acuză din ce în ce mai des stări de rău, recent a fost nevoie să meargă imediat la medic.În urmă cu câteva zile, după o noapte în care Dincă a susținut că nu s-a simțit bine, criminalul din Caracal a cerut să fie dus la investigații medicale. Însoțit de polițiștii de la Acțiuni Speciale, Dincă a fost dus la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, i s-au făcut o serie de analize.

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie, ca pe urmă, să fie investigat și de un diabetolog. Mai mult, bărbatul a fost dus și la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG.

”Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului, potrivit stirilekanald.ro.

Ce a ars Gheorghe Dincă, de fapt, în butoi

Specialiștii care au analizat oasele descoperite la liziera unei păduri din apropierea Caracalului au oferit informații noi despre concluziile expertizei. Gheorghe Dincă a susținut în fața anchetatorilor că acolo ar fi aruncat rămășițele Luizei Melencu, numai că declarația sa nu a fost confirmată de rezultate.

Totul se prezintă într-o nouă lumină după ce Institutul de Medicină Legală a decis să ceară ajutorul… Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației din Măgurele. Un alt grup de specialiști a efectuat expertiza – de menționat că nu au știut despre ce probe este vorba și de unde au fost prelevate – iar în urma expertizării a fost descoperit tituanium pe oase. Prezența acestui element duce la concluzia că Gheorghe Dincă nu a acționat întâmplător și a știut cum să facă în așa fel încât temperatura din butoiul improvizat în curtea sa să crească foarte mult.

Titaniumul este un element chimic care se găsește și în obiectele pe care Gheorghe Dincă le-a aruncat în foc pentru întreținerea arderii: telefoane, încărcătoare, plăci de bază de calculator. Titaniul ar fi ajuns pe oase printr-un proces de ardere de câteva ore, la peste 600 de grade.

coral