News Flash:

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru moartea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu

15 Ianuarie 2020
2550 Vizualizari | 3 Comentarii

Informația momentului în cazul crimelor din Caracal, care au îngrozit întreaga Românie! Procurorii DIICOT l-au trimis astăzi în judecată pe Gheorghe Dincă, bărbatul fiind acuzat de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. 

DIICOT a transmis astăzi un comunicat prin intermediul căruia a menționat faptul că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru dublă crimă. Acesta este acfuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Totul s-a întâmplat imediat după examinarea rechizitoriului, a dosarului, dar și a referatelor întocmite de procurori.

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul. 

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, se prezintă într-un comunicat al DIICOT.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1036 (s) | 33 queries | Mysql time :0.055173 (s)