Noi detalii ies la iveala despre crimele de la Caracal, recunoscute de Gheorghe Dinca. Barbatul a facut noi marturisiri si a avut o atitudine de superioritate, spunandu-le ca “il streaza” plimbandu-l de colo, colo, atata vreme cat el a recunoscut.

Potrivit unor surse din ancheta citate de a1.ro, se pare ca Gheorghe Dinca a avut o atitudine socanta in fata anchetatorilor. Acesta le-ar fi spus ca este suficient faptul ca a recunoscut faptele si nu este necesar sa il streseze, sa il oboseasca si sa-l plimbe dintr-o parte in alta.

“Era noapte, in fata mea era o intindere mare de apa. Se vedeau luminile unui oras mare in departare, nu mai tin minte, Corabia sau Turnu Magurele, era intuneric bezna. Nu mai tin minte unde am facut stanga, unde am facut dreapta. Am ocolit localitatile si am mers numai pe camp, de teama sa nu ma opreasca politia la vreun control in trafic. (…) Nu ma mai intrebati, eu am recunoscut fapta si nu ma mai obositi, ma stresati si ma plimbati, atata vreme cat eu am recunoscut“, ar fi spus Gheorghe Dinca la audieri, sustin surse din ancheta.
”Adevarul era acolo si trebuia dezgropat”

Avocatul familiei Melencu spune ca toate cercetarile ar fi trebuit declansate mult mai devreme, acestea fiind stopate, temporar, atunci cand Gheorghe Dinca a fost dus la Bucuresti. Din punctul sau de vedere, ”campul infractional a fost alterat”.

„Aceasta cercetare avut trei etape. O prima etapa – asa zisa cercetare care a fost de fapt o chestie care a alterat campul infractional si a denaturat toate probele. A doua faza in care s-a preluat ancheta la Bucuresti, la solicitarea inclusiv a noastra, si s-au inchis portile pe motiv ca Dinca e la Bucuresti, cand adevarul era acolo si trebuia dezgropat. A treia etapa e cea in care a venit o echipa interdisciplinara, criminalisti profesionisti, si au inceput sa faca treaba, atat cat pot dupa ce a fost alterat campul infractional”, a spus Tonel Pop, conform sursei citate mai sus.

coral