Crimele de la Caracal constituie, in continuare, un subiect ”fierbinte” si revoltator. Gheorghe Dinca, barbatul de 65 de ani care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alaxandra Macesanu, a oferit noi declaratii, iar acestea sunt socante.

Conform unor surse, criminalul din Caracal a recunoscut si alte violuri, ceea ce ridica importante semne de intrebare. Anchetatorii incearca sa stabileasca trecutul criminal al lui Dinca, iar orice dezvaluire facuta de acesta fixeaza noi punte de reper in tot acest scenariu halucinant si tragic. Opinia publica doreste ca Gheorghe Dinca sa primeasca pedeapsa pe care o merita, in timp ce intreg filmul evenimentelor este analizat, interpretat si dezbatut pe toate canalele mas-media.

“Mai mult decat detentie pe viata nu are ce sa primeasca. Si are o singura viata. Dar daca aceste informatii sunt probate, atunci este foarte grav, inseamna ca autoritatile nu si-au facut treaba. Pentru ca daca el ar fi fost arestat din timp, poate ca aceste fete erau inca in viata”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu la Antena 3.

O femeie de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere pe numele lui Gheorghe Dinca. Femeia sustine ca a mers in casa acestuia pentru a-i face curatenie, numai ca ”Monstrul din Caracal” a batut-o si a violat-o.

coral