Gheorghe Dinca, declaratii care schimba tot! Anchetatorii nu au reusit, inca, sa descopere dovezi conform carora Luiza Melencu, fata disparuta inca din luna aprilie a acestui an, s-a aflat in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, iar criminalul a facut declaratii care socheaza.

Acesta spune ca a vorbit cu Luiza si ca adolescenta a precizat ca dorea sa scoata bani de la un bancomat, fiindca ii primise de la mama ei. Numai ca, la un moment dat, Luiza i-ar fi spus criminalului ca nu a reusit sa scoata banii, iar acesta a presupus ca fata facea ”aluzie” ca ar dori sa ii dea el bani. Gheorghe Dinca recunoaste ca i-a oferit Luizei ”o partida de sex” si ca aceasta ”se prefacea” ca refuza.

“Zicea ca a vrut sa scoata bani de la bancomat, ca-i trimisese maica-sa. Cand a zis ca n-a reusit sa scoata banii, am stiut ca facea aluzie sa-i dau eu. Si i-am oferit o partida de sex, dar se prefacea ca nu vrea. I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea ca nu vrea”, a declarat Dinca, informeaza antena3.ro.

coral