Nu pare ca sfidarea lui Gheorghe Dinca are vreo limita. Se pare ca barbatul acuzat de uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu s-a saturat sa tot fie plimbat de anchetatori. Drept urmare, Dinca a avut un mesaj halucinant pentru anchetatori, inainte de a le indica padurea unde ar fi aruncat ramasitele Luizei.

„Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza”, le-a zis Dinca anchetatorilor, conform stiripesurse.ro.

De cateva ore, Politistii de la Omoruri de la Politia Capitalei rascolesc padurea de langa Caracal unde barbatul sustine ca se afla ramasitele Luizei Melencu.

Prezent a fost si avocatul familiei Luizei, tonel Pop, care a explicat ca exista date ca exista o victima, doar ca nu se stie cine este victima.

„Omul acesta spune anumite adevaruri, dar si minte foarte mult, ca este invatat cum sa minta. De data asta a spus ceva adevarat. Nu stiu ce l-a determinat, dar el a condus echipa aici (…) a precizat-o (declaratia – n.r.), nu a schimbat-o. Credeti-ma, omul acesta spune anumite adevaruri, dar si minte foarte mult, ca este invatat cum sa minta. De data asta a spus ceva adevarat, nu stim daca… nu stim cine este victima, dar exista date ca exista o victima. Nu avem cum sa stim cine este, probele ADN vor spune”, a declarat Tonel Pop.

In padurea de langa Caracal au fost gasite oase carbonizate si cenusa.

coral