Ancheta in cazul crimelor din Caracal este in plina desfasurare, noi detalii ies la iveala, iar specialistii invitati in emisiuni incearca sa patrunda in mintea criminalului Gheorghe Dinca si sa inteleaga ce l-a determinat pe acesta sa recurga la astfel de atrocitati.

Costica Ionescu, colonel in rezerva si fost ofiter la Politia Omoruri, considera ca Gheorghe Dinca nu a fost un ”lup singuratic”, asa cum a fost prezentat in faza initiala a anchetei. Cel mai probabil, din punctul de vedere al specialistului, exista mai multe victime si trebuie descoperire. Dar colonelul in rezerva Costica Ionescu afirma, totodata, si ca nu crede in moartea Luizei Melencu.

”Dinca nu este un singuratic, asta e clar. Eu nu cred nici ca Luiza Melencu e moarta. Cel mai probabil, exista mai multe victime si trebuie descoperite. Fiecare descoperire pe el, pe Dinca il slabeste. Alexandra a fost omorata pentru ca a reclamat la 112, pentru ca a sunat. Datele din ancheta merg pe ideea unei grupari de crima organizata in acest caz, de asta dosarul este tinut la DIICOT”, a declarat Costica Ionescu la Kanal D.

”Tipul asta de criminal actioneaza in mod repetitiv si similar”

Un alt specialist, Andrei Banu, a apreciat ca Gheorghe Dinca este un criminal in serie. „E un tip foarte calculat, care a actionat in mod premeditat, a incercat sa stearga toate urmele. Tipul asta de criminal actioneaza in mod repetitiv si similar”, a spus Andrei Banu, conform sursei precizate mai sus.

„La Dinca acasa ar fi trebuit facute sapaturi arheologice, care inseamna echipa, arheolog, utilaje. Locul trebuie perfect izolat si sectorizat. Trebuie sa se instaleze si sa nu se plece de acolo, sa fie cercetare non-stop”, a adaugat Andrei Banu

coral