Intr-o padure de langa Caracal au fost descoperite oseminte carbonizate si cenusa, iar Gheorghe Dinca a recunoscut in fata oamenilor legii ca apartin Luisei Melencu. Acum se asteapta si expertiza ADN pentru confirmare.

Potrivit digi24.ro, informatiile au fost obtinute de un politist, dupa ce Gheorghe Dinca i-a pus pe cei care se ocupa de ancheta pe mai multe piste false.

„Gheorghe Dinca a inceput sa dea informatii datorita maiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un politist de la Politia Capitalei a reusit sa obtina informatiile acestea comportandu-se frumos cu Gheorghe Dinca, empatizand cu acesta. La un moment dat, Gheorghe Dinca le-ar fi spus anchetatorilor: ”, a declarat corespondentul Digi24, Ioana Ciurlea.

Potrivit unor surse, in momentul de fata acuzatia de trafic de minori nu mai sta in picioare, pentru ca nu exista niciun indiciu in acest sens. Nu a fost descoperita nicio proba care sa confirme faptul ca Gheorghe Dinca ar fi avut legaturi cu retelele de traficanti de carne vie.

coral