Viața la 80 de ani! Gheorghe Zamfir a ajuns la o onorabilă vârstă. Maestrul și-a sărbătorit ziua de naștere marți, alături de soție, dar a ținut neapărat să transmită un mesaj fanilor săi. Le-a mulțumit!

Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani. Naistul virtuoz se dedică doar familiei de o bună perioadă, din cauza situației generate de pandemia de coronavirus. Nu a mai avut concerte prin toate colțurile lumii, a stat acasă, s-a odihnit, iar acum are motiv de sărbătoare. Ziua de 6 aprilie e ziua sa de naștere. Este activ pe rețelele de socializare, așa că a transmis un mesaj fanilor săi. A ținut neapărat să mulțumească tuturor pentru mesajele primite.

„O vârstă rotundă, 80, doar o cifră! Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă! Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea! Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață! Gheorghe Zamfir #Aniversare”, a scris artistul.
 

Gheorghe Zamfir are o soție cu 44 de ani mai tânără decât el

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni. După aproape 8 ani de iubire cu Nicoleta și după ce a divorțat de prima soție, Gheorghe Zamfir a spus din nou „DA” la finalul anului 2015. Nunta a fost una discretă, iar avocatul celebrului artist declara atunci pentru click.ro: „Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă, în România, într-o totală discreţie”.
 

coral