A fost urmărire cu poliția la Gherla, după un bărbat care nu a oprit la semnal.

Joi la amiază, polițiștii au făcut semn să oprească unui conducător auto, care circula cu un autovehicul în cartierul Cocoșvar din Gherla, în zona străzilor Dumbravei / Tudor Vladimirescu.

Bărbatul aflat la volan și-a continuat drumul, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, urmăritul a abandonat mașina și a încercat să fugă într-o zonă împădurită de lângă satul Silivaș.

În întâmpinare au ieșit însă patru bărbați, dintre care doi s-au manifestat agresiv verbal, cu amenințări la adresa polițiștilor. Pentru rezolvarea situației s-a cerut sprijin și au intervenit forțe de ordine suplimentare

În cursul serii, unul dintre bărbații care s-a manifestat agresiv, în vârstă de 44 de ani, din Gherla, a fost reținut pentru ultraj.

Totodată, în cauză a fost emis un mandat de aducere în vederea audierii celui de-al doilea, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Gherla.

Bărbatul aflat la volan, un tânăr de 22 de ani, a fost identificat, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

coral