Smiley si Gina Pistol traiesc o frumoasa poveste de dragoste pe care au tinut-o ascunsa de ochii publicului. Desi au o relatie de mai bine de un an, acestia nu au recunoscut niciodata ca formeaza un cuplu.

Putine au fost datile cand s-au afisat impreuna, dar nici atunci nu au dorit sa faca declaratii pe acest subiect. Recent, prezentatoarea emisiunii ‘Asia Express’ a dat cartile pe fata si a vorbit cu sinceritate despre relatia cu artistul, intr-un interviu pentru VIVA!

Gina Pistol a vorbit despre relatia cu Smiley: ”Nu fug de casatorie si copii”

‘‘Am invatat de-a lungul timpului ca anumite lucruri trebuie sa le tii pentru tine si oamenii dragi. Eu sunt un om deschis, nu ma ascund, insa exista si multi „consumatori de informatie. Inteleg curiozitatea publicului, dar prefer sa tin o parte din viata mea doar pentru mine”, a spus Gina Pistol.

Intrebata despre fotografia trucata pe care a pus-o pe Instagram, alaturi de Smiley, vedeta a marturisit ca doar cei care o cunosc cu adevarat au inteles sensul imaginii.

”Cu siguranta era o poza trucata, chiar stangaci, pentru ca asa am vrut eu sa fie, iar textul completa imaginea. Eu am un umor mai ironic si imi este greu sa explic o gluma. Cei care ma cunosc si ma urmaresc au inteles ce trebuiau sa inteleaga”, a marturisit blondina.

De asemenea, Gina Pistol a vorbit si despre zvonurile conform carora s-a despartit de Smiley.

”Zvonurile nu ma mai afecteaza absolut deloc, am invatat sa tin cont de asta de-a lungul vietii. Ma mai deranjeaza uneori cand anumiti oameni ma subestimeaza si cand se croiesc povesti neadevarate, doar pentru a-mi forta mana sa ies cu declaratii, sa contracarez ceea ce scriu ei si este fals.

Dar nu vor obtine asta niciodata de la mine, pentru ca am o maturitate si o inteligenta emotionala. E mai bine sa nu ma implic, caci viata mea este doar asa cum o stiu eu si cum o stiu oamenii de langa mine”, a mai adaugat vedeta.

coral