Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, în urmă cu trei zile. Acum mămică și nou-născutul au ajuns acasă și se pare că cineva le este alături pentru ajutor de „specialitate”.

La doar câteva zile după ce Gina a născut, Smiley a făcut un gest surprinzător, în semn de mulțumire pentru minunea care s-a întâmplat în viețile lor. Artistul a dat o fugă la mănăstire, dar nu singur, ci însoțit de fratele lui.

Mai mult decât atât, cei doi au cerut ajutor din partea mamei lui Smiley, care urmează să se mute cu ei, pentru a-I ajuta cu creșterea micuței.

Gina și Smiley au devenit părinți pe 9 martie

„Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă. 

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris şi Smiley pe contul de socializare.

coral