Videochatul din România s-a dezvoltat enorm în ultimii ani prin contribuția marilor companii din domeniu. Studiourile importante, care s-au lansat acum peste 10 ani, au devenit tot mai profesioniste.

Organizarea și standardele de calitate adoptate le-au permis extinderea la un nivel fără precedent. Seriozitatea și angajamentul pentru legalitate le pune acum într-o poziție favorabilă atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

Companiile devin tot mai mari, mai puternice, atrăgând sute de modele din toate regiunile țării. Acest fenomen creează o nouă dinamică în piață.

Se deschid căi de cooperare, de schimb de informații și cunoaștere în beneficiul lor fetelor care lucrează ca modele în România.

Apropiere în videochatul din București și din Iași

Cea mai recentă mișcare strategică de pe piață o reprezintă consolidarea parteneriatului dintre Gloria Agency, din București, și Lucky Group, din Iași. Creată acum peste 16 ani, Gloria Agency este unul dintre pionierii videochatului premium în București.

Cu o imensă experiență în domeniu, a stabilit multe standarde de calitate, urmate acum de majoritatea industriei. În continuare, este considerată un reper al pieței din România, câștigând și numeroase premii internaționale de renume.

Lucky Group este, la rândul său, liderul absolut al videochatului din Iași. Din grup fac parte studiouri prestigioase în Moldova: Lucky Studio, Heylux și Preziosa.

Experiența consistentă este dublată de condițiile excepționale acordate modelelor, acesta fiind unul dintre motivele succesului de durată.

Ca promotoare ale videochatului de înaltă performanță, ambele entități au decis să-și aprofundeze relațiile de business în folosul modelelor din București și Moldova.

Recent, o delegație extinsă a Gloria Agency a vizitat pentru câteva zile sediile Lucky Group din Iași.

Managementul Gloria Agency, împreună cu LanaRhodes, unul dintre modelele de nivel mondial, a participat la un schimb de idei cu managementul, trainerele și modelele Lucky Group.

La aceste întâlniri s-a discutat despre modalitățile de creștere a încasărilor pentru modelele noi, precum și secretele marilor câștigurilor pentru modelele de top.

Participantele au fost interesate de poveștile de succes și au apreciat utilitatea ideilor desprinse de la acest eveniment.

Gloria Agency și Lucky Group doresc profesionalizarea accelerată a videochatului

Succesul acestei întâlniri e o continuare firească a apropierii constante dintre cele două companii. Ea vine pe fondul interesului comun pentru profesionalizarea accelerată a videochatului de calitate.

Astfel, creșterea standardelor din industrie este văzută ca singura modalitate de a aduce valoare reală modelelor de videochat.

În acest sens, Gloria Agency și Lucky Group vin cu un plan concret pentru dezvoltarea procedurilor de training și a creșterii confortului pentru modele.

În perioada următoare, este prevăzută o vizită a trainerelor de la Lucky Group la sediile Gloria Agency din București pentru continuarea schimbului de experiență.

De asemenea, cele două companii vor promova împreună videochatul de înaltă performanță în media din România.

Este prevăzută și colaborarea apropriată în relația cu LiveJasmin, cel mai mare site de videochat premium din lume. Statutul Certified LiveJasmin a celor două companii și standardele extrem de ridicate prevăzute de acesta vor fi astfel și mai bine promovate pe piața videochatului din România.

Contact

Gloria Agency, București

www.gloria-agency.ro

Tel: 0729 330 330 

Lucky Group, Iași

www.luckystudio.ro

Tel: 0742 286 286 

 

  coral