Gogoaşă din "Trăsniţii", pe numele său real Constatin Zamfirescu, a trecut printr-o extrem de grea. Zilele trecute o, actorul a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

"Am ajuns acasa. Azi ma odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață", a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Constantin Zamfirescu a mulţumit tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă şi a mărturisit că nu se simte demoralizat, ba din contră, are moralul ridicat.

"Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine.

Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer.

De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el. Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme.

Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre.

Să ne revedem cu bine!

Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur", spunea Constantin Zamfirescu înainte cu o zi de operaţie. coral