Cunoscutul interlop clujean Marius David, zis Gore, a fost eliberat la începutul acestei săptămâni din Penitenciarul Rahova, unde a stat încarcerat peste 10 ani. El a fost condamnat pentru că în 2011 a înjunghiat un brancardier la UPU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

GORE, cel mai cunoscut interlop clujean, a ieșit din pușcărie

Se pare că perioada petrecută în închisoare l-a determinat pe GORE să își întoarcă fața spre credință. Și-a deschis un canal de Youtube unde se filmează spunând rugăciuni. Una dintre filmările pe care le-a publicat, denumit „Zilele din urmă”, a adunat deja peste 3.000 de vizualizări.

Procurorii au scris în rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată în 2011, că Gore a actionat cu premeditare in momentul in care s-a dus la UPU Cluj, in seara zilei de 8 august 2011, iar apoi spre dimineata l-a injunghiat pe brancardierul unitatii.

”Din intregul material de urmarire penala rezulta ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor in forma tentativei. Inculpatul actionand cu intentie directa, prevazand si urmarind suprimarea vietii partii vatamate. Asfel, in primul rand, inculpatul s-a dus inarmat cu arme apte pentru suprimarea vietii. Incupatul a actionat cu un cutit in incinta unitatii medicale, iar in momentul in care a fost retinut in curtea Clinicii de Penumoftiziologie, in aceeasi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cutite asupra sa", precizeaza procurorii clujeni in rechizitoriul pe baza caruia a fost trimis in judecata.

coral