Centrul de Informații al Poliției Române informează faptul că, pe DN 1 Ploiești-Brașov, în direcția București, la 79 + 500 de metri de zona Băicoi din județul Prahova, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două vehicule.

Potrivit primelor informații, o persoană a murit (o femeie în vârstă de 68 de ani) și alte trei persoane (inclusiv o minoră de 3 ani) au fost rănite și sunt supuse unei evaluări medicale.

Departamentul Județean de Poliție Prahova a anunțat că un bărbat de 72 de ani care conducea o mașină de la Brașov la Ploiești, a virat la stânga la intersecția cu Băicoi, iar o mașină de la Ploiești la Brașov. Mașina lui Sov s-a ciocnit. Șoferii care nu pot folosi un test de respirație pentru a testa viraje. În cazul unui alt șofer, rezultatul a fost negativ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la spital au fost transportaţi trei adulţi şi un minor (o femeie de 39 ani, un bărbat de 71 de ani, un băieţel de 3 ani şi un bărbat de 40 de ani, însoţitor al minorului).

Traficul rutier este dirijat de poliţişti, pe un sens.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 – 45 de minute.

coral