Jocurile de noroc aduc pe lângă o experienţă unică de joc şi posibilitatea de a-ţi mări contul financiar. Pentru a ajunge însă în acest stadiu, este necesar să stăpâneşti jocul, să îi cunoşti toate tainele şi să ştii cum să îi eviţi capcanele. Sunt câteva greşeli pe care în egală măsură le săvârşesc atât profesioniştii cât şi gamblerii începători, greşeli pe care le vom detalia în rândurile care urmează şi de care trebuie să te fereşti.

Sabotarea bugetului

Sunt o mulţime de cazinouri Skrill în care îţi poţi etala talentul în materie de jocuri de noroc, cazinouri care oferă pe lângă această metodă de plată inedită şi o opţiune largă de jocuri. Dar pentru a intra aşa cum trebuie într-un joc, va trebui să alimentezi prin această metodă financiară contul tău de jucător. Odată ce ai făcut acest lucru, toată oferta este accesibilă instant cu un singur click, trebuind doar să te hotărăşti la ce tip de joc de noroc aderi.

Numai că jocul este unul atât de captivant, încât te prinde rapid în magia lui. Uiţi de noţiunea timpului şi mai ales de bugetul pe care l-ai alocat acestei sesiuni de joc. Este o greşeală comună pe care toţi jucătorii o fac, indiferent de gradul lor de experienţă. Îţi propui încă de la început o sumă de bani pe care să o aloci jocului şi îţi promiţi că te vei încadra în ea, indiferent de rezultatul final. Dar nu degeaba păcănelele sunt atât de populare, ele te şi distrează dar îţi şi distrag atenţia de la un lucru esenţial, finanţele. Eşti prins în gameplayul incitant al jocului şi bugetul tău parcă a aterizat în alt plan. Ajungi prea târziu să conştientizezi faptul că te afli deja la limita inferioară a acestuia, dar este deja prea tardiv.

Te-ai sabotat pe tine însuţi şi mai mult decât atât, ai ajuns la faliment. Ce faci în această situaţie? Suplimentezi şi speri la un reviriment sau te împaci cu situaţia? Este destul un sabotaj pe zi, aşa că nu mai încerca un altul! Suplimentarea în caz de pierderi a bugetului de joc este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua, pentru că în majoritatea cazurilor se dovedeşte ineficienţa.  Este de ajuns o gafă pe zi, aşa că nu insista şi retrage-te din joc cât încă mai poţi şi mai ai bani în cont.

Ignorarea greşelilor

Să înveţi din propriile greşeli este ceea ce diferenţiază un jucător cerebral de unul haotic şi se raportează întotdeauna benefic în bilanţul financiar. Nu există noţiunea de jucător perfect, greşeala apare la cele mai înalte nivele de experienţă, aşa că nu o pune doar pe seama lipsei tale de experienţă. Totul ţine de puterea pe care o ai de a nu ceda tentaţiei care te face să săvârşeşti greşeli.

Tentaţiile se pot manifesta sub formă de pariuri mari atunci când ai un sentiment de super încredere în forţele proprii sau când vrei să recuperezi pierderile înregistrate. Persişti în greşeală şi iei aceleaşi decizii proaste care te-au făcut să ajungi în această situaţie precară. Pentru un jucător, greşelile se manifestă în final în scăderea contului de jucător şi în falimentul sigur care se apropie văzând cu ochii, deci impune-ţi să nu le repeţi. Nu merge scuza de genul „doar asta şi nu mai fac”, va trebui să dai dovadă de verticalitate şi să îndrăzneşti să îţi faci o retrospectivă a acţiunilor de până acum.

 Dacă vei învăţa din greşelile făcute, înseamnă că eşti un jucător care a înţeles că şi greşeala face parte din joc, dar nu trebuie persistat în ea. Dacă ignori greşelile făcute în joc şi continui pe acelaşi trend, rezultatul nu poate să fie decât unul singur, faliment garantat 100%.

Obiective nerealiste

Când te aşezi în faţa unui joc de noroc, ai în minte câteva idei bine conturate despre joc. Îţi setezi scopul de a câştiga bani dar şi de a te alege în final cu o experienţă de joc unică. Dacă pe parcurs îţi iei şi doza de adrenalină şi de distracţie necesară, înseamnă că jocul cu adevărat şi-a îndeplinit obiectivele pe care ţi le-ai propus. Ce te faci însă când îţi fixezi targeturi pe care nu le poţi atinge 100%? Şi când vorbim despre asemenea targeturi ne gândim în primul rând la scopul pentru care te aşezi în faţa unui joc de noroc, indiferent care ar fi acesta.  Dacă eşti în faţa unui slot, îţi imaginezi poate că fiecare spin îţi va duce câştiguri atât de mari încât să te surprindă cu adevărat? Sau poate la masa de blackjack îţi închipui că de fiecare dată vei obţine 21 de puncte, pentru ca să ridici câştigul de pe masa de joc? Sunt obiective care se pot îndeplini dar oare ele sunt realiste?

 Nu poţi cere unui joc de noroc să se comporte liniar şi de fiecare dată să cedeze numai câştiguri. La capătul opus este imposibil să înregistrezi întotdeauna numai pierderi! Este frumuseţea şi tragedia jocurilor de noroc, niciodată nu ştii ce îţi va aduce următorul pariu, totul este pus sub un mare semn al întrebării. Tocmai de aceea trebuie să îţi fixezi obiective cum nu se poate mai realiste şi pe care să le vezi cum se materializează în faţa ochilor tăi.

Unul dintre aceste obiective este să nu aştepţi să te îmbogăţeşti peste noapte la jocurile de noroc. Poate că ai citit despre astfel de jucătorii care au pus mâna pe un jackpot de milioane de dolari, dar până ce lucrul acesta nu ţi se întâmplă chiar ţie, consideră-le doar simple ştiri. Nimeni nu contestă veridicitatea acestor informaţii, dar până când nu le trăieşti pe propria ta piele întotdeauna rămâne un mare semn de întrebare. Rămâi deci fidel principiului unui joc responsabil şi nu te aştepta la asemenea surprize prea curând. Dacă ele vin, eşti un jucător norocos, dacă nu, nu vei fi în nici un caz dezamăgit.

Concluzie

Dacă vrei să devii jucătorul de succes la care te-ai gândit atât de mult, trebuie să elimini greşelile pe care le faci în mod constant. Dacă ai această abilitate, nimeni nu îţi poate garanta câştigurile dorite dar în mod cert că vei căpăta experienţa care te va clasa în topul jucătorilor celor mai titraţi!

  coral