Greșelile care ne distrug sănătatea. Ce greșeli faci ce îți afectează sănătatea? Stii ca ceea ce faci zilnic iti poate afecta sanatatea? Fara doar si poate, unele obiceiuri pe care le ai, desi ti se par normale, iti afecteaza sanatatea intr-un mod pe care nu il cunosti. Din aceasta cauza, corpul tau are de suferit, iar efectele pot fi uneori ireversibile.

Spalatul pe dinti

Daca te speli pe dinti imediat dupa ce mananci, alimentele acide, asa cum sunt fructele, iti pot afecta dintii.

CITEȘTE ȘI: 

Adevărul neștiut despre ardei. Ce greșeală fac toți romanii cand mănancă ardei?

Ei pot fi decolorati si chiar pot suferi mici crapaturi care nu se mai pot vindeca, scrie ziare.com, care citeaza Fox News.

Greseli in periajul dentar

Cel mai bine este sa iti clatesti gura cu putina apasi sa astepti 40 de minute, timp necesar pentru ca zonele sensibile ale dintilor sa fie remineralizate. Ulterior, te poti spala pe dinti.

Fereastra deschisa

Daca mergi cu masina pana la serviciu si lasi fereastra deschisa, trebuie sa stii ca poluarea din oras este un pericol ce iti ameninta, de asemenea, sanatatea. Urmarea este aparitia durerilor de cap si chiar a bolilor de inima si a cancerului, in cazurile extreme. Ar fi bine sa inchizi ferestrele si sa pornesti aerul conditionat al masinii, cel care poate elimina particulele nesanatoase din aer.

Citeste continuarea pe sanatatea.bzi.ro

coral