Grigore Fati, primarul din Apahida, a transmis un mesaj dur către Direcția pentru Sănătate Publică Cluj.

Grigore Fati și-a arătat nemulțumirea față de modul în care a ales Direcția pentru Sănătate Publică din Cluj să trateze pandemia de coronavirus. Edilul din Apahida susține că nu știe câte persoane din localitate sunt infectate, deoarece DSP Cluj nu oferă astfel de date.

„Slaba Comunicare din partea DSP Cluj nu ne permite să cunoaștem situația reală a cazurilor pozitive și a persoanelor izolate la domiciliu. E posibil să avem persoane infectate în localitate, dar noi să nu știm. Dacă vom primi informații le vom comunica populației”, a transmis Fati.

 

Primarul din Apahida, mesaj către localnici

Grigore Fati i-a îndemnat pe locuitorii din Apahida să păstreze distanța socială și să poarte mască de protecție în zonele aglomerate pentru a evita răspândirea coronavirusului.

„Având în vedere evoluția epidemiologică de infectare cu Covid-19, rugăm cetățenii comunei Apahida să respecte regulile cu privire la evitarea aglomerărilor, evitarea participării la evenimente locale, purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței sociale”, a scris Fati într-un comunicat.

coral