News Flash:

Guvernul aprobă azi schema de reducere a prețurilor la carburanți cu 50 de bani pe litru. Reducerea se aplică de mâine, pentru trei luni, și este voluntară pentru companii

30 Iunie 2022
301 Vizualizari | 0 Comentarii
Guvernul aprob azi schema de reducere a pre urilor la carburan i cu 50 de bani pe litru

Guvernul aprobă în ședința de azi ordonanța de urgență care prevede reducerea prețurilor la carburanți cu cu 50 de bani pe litru.

Reducerea de 50 de bani pe litru este benevolă pentru companii, nu obligatorie. Companiile care vor opera această reducere de preț vor afișa pe totemul benzinăriei prețul redus cu 50 de bani pe litru. Reducerea va fi evidențiată pe bonul fiscal.

Companiile care vor opera această reducere de preț vor primi o subvenție de la bugetul de stat de 25 de bani pentru fiecare litru de carburant vândut cu reducere, în această perioadă de trei luni.

Creșterea nejustificată a prețurilor la carburanți în această perioadă se consideră speculă și va fi sancționată în baza noii legislații anti-speculă, se mai arată în proiectul de OUG.

Carburanții care au fost cumpărați cu această reducere nu pot fi ulterior revânduți. Totuși, probabil pentru a lăsa timp comercianților de carburanți, în condițiile în care există situația în care micii benzinari cumpără carburanți de la marile companii, inclusive din stații, această interdicție va fi valabilă abia după 10 zile.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034023 (s)