Cei care se pregătesc pentru sezonul rece sunt așteptați la Târgul de Blănuri de la Iulius Mall Cluj, de unde își pot completa garderoba cu piese deosebite. Colecțiile cuprind haine de blană, dar și paltoane și geci din piele, care să-ți ofere un look chic. Toate produsele au un discount de 20%.

Designerii sunt de părere că hainele de blană asigură de fiecare dată un aer glamour, greu de egalat, astfel că nu pot lipsi din garderoba niciunei femei. Iar dacă adăugăm faptul că acestea reprezintă și cea mai călduroasă variantă pe care o poți alege, dacă vrei o iarnă plină de stil și fără grija frigului, atunci cu siguranță trebuie să ajungi la Târgul de Blănuri. Evenimentul are loc în Atrimul din Iulius Mall Cluj, în zona Info Point, în perioada 23 – 25 octombrie 2020, și va reuni colecții de geci și paltoane din piele, cojoace de damă și pentru bărbați, dar și blănuri de nurcă, bizon sau vulpe.

Dacă vrei o haină ce poate fi asortată ușor cu mai multe tipuri de ținute și atemporală, poți alege o haină din blană, cu textură ușoară și o durată de viață incredibil de lungă. Și pielea este la modă în sezonul toamnă-iarnă 2020/2021, așa că nu ezita să probezi și o geacă sau un palton din piele, care îți vor aduce un aer cool în garderobă. În schimb, dacă ești genul clasic, poți pleca acasă cu un cojoc, definit de croiuri moderne. Indiferent de ce vei alege, trebuie să știi că piesele vestimentare sunt lucrate cu migală și pasiune, au un design unic și îți vor oferi eleganță de fiecare dată când le vei purta. Mai mult decât atât, toate produsele au un discount de 20%.

Alege-ți haina potrivită stilului tău la Târgul de Blănuri de la Iulius Mall Cluj!

coral