Chiar daca in viata ei sentimentala nu a aparut nimeni dupa ce  s-a despartit de Bogdan, blonda a decis ca este timpul unei schimbari fizice macar. Asa ca si-a pus silicoane!

Fosta concurenta de la Insula Iubirii a trecut prin multe schimbari in ultima perioada. Prima, si cea mai importanta, a  fost divortul de Bogdan, barbatul alaturi de care a participat la reality show.

Hannelore a simtit nevoia sa se relaxeze putin dupa acest moment dificil, asa ca a decis sa mearga intr-o vacanta si sa se bronzeze. Cu aceasta ocazie ea a afisat un decolteu super sexy, rezultat cel mai probabil in urma unui implant.

A cedat in fata ispitei

Cosniderata una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, Hannelore a cedat ispitei Andi, chiar daca nu a dorit sa isi asume pasiunea pe care o avea pentru respectivul barbat, tinand cu dintii si de relatia cu Bogdan (cel cu care s-a casatorit doar pentru a divorta cateva luni mai tarziu).

Cei doi s-au revazut recent la un targ de nunti, unde s-au privit in ochi si s-au imbratisat, cel mai probabil dorul era foarte mare. Fosta concurenta de la Insula iubirii s-a bucurat cand l-a vazut pe cel care a reusit sa o faca sa-si ia gandul de la Bogdan.

Cand a vazut-o pe Hannelore la evenimentul respectiv, Andi s-a dus zambind catre ea si i-a daruit un trandafir rosu. Pret de cateva secunde cei doi s-au tinut in brate, iar imaginile au fost surprinse de cei prezenti la targ. Hannelore de la Insula iubirii si Andi nu-si mai puteau stapani emotiile si erau cu zambetul pe fata dupa scurta intalnire.

coral