Dupa o perioada foarte grea prin care a trecut, Hannelore si-a luat o binemeritata vacanta departe de agitatia de acasa. Blondina a vrut sa se faca remarcata pe retelele de socializare, iar rezultatul a fost cel asteptat.

Iubirea dintre Hannelore si Bogdan, nu a fost atat de puternica incat sa reziste tentatiei de pe „Insula Iubirii”. Chiar daca s-au casatorit dupa emisiune, relatia lor s-a incheiat definitiv la numai doua luni de la nunta. Cei doi au fost de acord sa o ia pe drumuri separate, iar acum fiecare isi vede de viata lui.

Blonda se afla in vacanta in Grecia, acolo unde profita de timpul liber pentru a se relaxa. A publicat pe contul sau de socializare mai multe fotografii, printre care si una intr-un costum de baie negru, dintr-o singura piesa, care ii vine perfect si care ii scoate ii evidenta silueta impecabila. Postarea a primit numeroase like-uri din partea celor care o sustin, dar surpriza mare a fost cand blondina a vazut de la cine a primit una dintre aprecieri. Mai exact, de la Bogdan Ionescu, fostul sau sot. Se pare ca, barbatul inca nu a uitat-o definitiv pe cea cu care a trait la un moment dat o poveste frumoasa de dragoste.

coral