Hannelore de la Insula Iubirii a avut prima aparitie dupa divort! S-a indragostit de ispita Andi si a deciz sa se desparta de sotule ei. Blonda a povestit ce s-a intamplat exact pe Insula Iubirii si ce i-a oferit Andi, de a facut=o sa renunte la barbatul cu care avea o relatie de sapte ani si jumatate!

”Pe insula am trait emotii pe care nu le-am mai cunoscut. Nu a fost nimic montat. Nu am stiut c e inseamna emotiile pe care le simteam. Nu am stiut sa le interpretez. Am intalnit o persoana care mi-a oferit ceea ce aveam nevoie. Eu aveam nevoie de atentie. Este inevitabil sa nu te atasezi de oamenii de acolo. In primul rand, Andi a fost un prieten si dupa aceea mi-a facut toate poftele. Cautam probabil o persoana care sa ma asculte.

Hannelore de la Insula Iubirii avea nevoie de atentie

Daca nu ar fi fost Andi, ar fi fost alt barbat, in viata de zi cu zi. Toate cuplurile care ajung acolo au probleme mai mici sau mai mari. Am fost testati psihologic, iar daca exista o mica fisura intr-o relatie, oamenii de acolo stiu exact ceea ce vrei. Andi mi-a oferit ceea ce am avut nevoie atunci. M-am intors la barbatul cu care m-am dus la Insula Iubirii, dar ne-am despartit dupa reprosuri. Au fost probleme si inainte de Insula Iubirii. Andi era primul barbat care mi-a oferit mie atentie, in afara de Bogdan. Relatia mea cu Bogdan a durat sapte ani si jumatate, iar casatoria a durat doar sase luni. Nu regret nimic din cele intamplate”, a declarat Hannelore pentru Antena Stars.

De cealalta parte, Bogdan, fostul partener de viata al frumoasei blonde a recunoscut ca a vrut sa duca mai departe mariajul, insa amintirile cu Hannelore si ispita Andi i-au ramas intiparite in minte. ”Cand esti intr-0 relatie de mult timp, parca nu vrei sa recunosti unele lucruri. Am zis sa punem cap la cap anumite lucruri. Am zis sa ne mai dam o sansa, dar lucrurile iti raman intiparite. Cand am vazut emisiunea, eram deja divortat. Am fost casatoriti vreo 6 luni. Amandoi am fost de acord sa divortam. Au venit reprosuri din ambele parti”, a declarat Bogdan, fostul sot al Hannelore.

coral