News Flash:

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, in vizita la UBB

23 Februarie 2016
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Hans Klemm
Excelenta Sa, domnul Hans Klemm, Ambasadorul SUA in Romania, va realiza o vizita la UBB pe durata a doua zile. Primul eveniment va avea loc joi, 25 februarie 2016, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, unde Domnia Sa va sustine prelegerea pe tema „Reflections on Presidents' Day″. Intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 11.15, in sala 101 a FSPAC (str. Traian Mosoiu, nr.71, et.1).

Cel de-al doilea eveniment va fi organizat vineri, 26 februarie 2016, de la ora 10.00, in AULA Facultatii de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr. 1).  In cadrul acestei intalniri va avea loc dezbaterea organizata de Grupul de Reflectie CITADEL „Amenintari de securitate actuale in spatiul euro-atlantic". Manifestarea ii va avea ca invitati pe Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, precum si pe fostul ministru de externe al Romaniei, Bogdan Aurescu si va fi moderata de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul si coordonatorul Grupului de Reflectie si Analiza Internationala CITADEL.

Temele abordate in cadrul dezbaterii vor reliefa principalele provocari, amenintari si riscuri la adresa securitatii in spatiul euro-atlantic, precum si raspunsurile Aliantei Nord-Atlantice in ansamblu sau ale statelor membre, in noua configuratie a sistemului relatiilor internationale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

excelenta sa hans klemm ubb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 34 queries | Mysql time :0.055090 (s)