Heylux e cel mai mare studio de videochat din Iași. Credem că e misiunea noastră să promovăm jobul de model pentru toate fetele care vor independență financiară. În cazul în care ai peste 18 ani și vrei să faci bani, îți dăm 10 motive să te angajezi și tu. Videochatul în Iași e un domeniu în care chiar merită să lucrezi. Mai ales atunci când te angajezi la un studio serios, cum e Heylux. Iată deci 10 avantaje care să te convingă că jobul ăsta e potrivit și pentru tine:

Câștigi câteva mii de dolari pe lună. La câte alte joburi poți să faci atâția bani? Videochatul în Iași îți poate garanta veniturile astea. Pe ce vrei să le cheltuiești, asta e treaba ta. Important e că poți să le ai. Cu câteva mii de dolari lunar uiți de griji. În loc să te gândești la cât costă chiria sau întreținerea zilnică, ești concentrată pe ce contează mai mult. Adică să faci și mai mulți bani.

Te angajezi fără interviu. La orice alt job ți se cer CV, scrisori de recomandare. La Heylux e însă altfel. Contează doar să fii simpatică, să fii motivată, să știi ok engleza. E de ajuns să vrei să să-ți schimbi viața în bine și te angajăm imediat. Colegele noastre te ajută cu toate formalitățile, ca să începi să faci bani cât mai repede.

Primești 80% comision în primele 2 luni. În videochat în Iași, comisionul normal e de 50%. Unele studiouri spun că-ți dau niște beneficii în bani, dar sub anumite condiții. Care de obicei sunt greu de îndeplinit de tine, pentru că nu ai experiență. Heylux îți garantează în schimb comisionul excepțional de 80% în primele 2 luni! Deci ai o garanție deplină că-ți iei mai mulți bani. Ca să începi să în forță cât mai repede.

Primești bani de transport. În opinia noastră, un model de videochat din Iași are nevoie de confort maxim pentru a face mulți bani. De aceea, Heylux îți dă bani lunar de transport. Vii la job și mergi înapoi acasă în deplină siguranță, la orice oră. Tu decizi dacă vrei să folosești taxiul sau orice alt mijloc de transport.

Primești make-up gratuit zilnic. Heylux îți oferă machiaj gratuit la începutul fiecărei ture. Colegele noastre din departament se adaptează la stilul tău și se asigură că tu arăți excepțional online. Asta înseamnă că ești mereu și mai frumoasă, plus că faci mai mulți bani.

Ești ajutată total să faci bani. La multe alte joburi ești lăsată să te descurci cum poți. Angajatorul așteaptă de la tine să te descurci din prima. La Heylux e altfel. 12 colege de la departamentul de training sunt 100% alături de tine, să te învețe absolut totul despre videochat. Chiar dacă îți lipsește experiența, ele îți spun cu răbdare tot ce ai de făcut ca să câștigi bani.

Lucrezi într-un loc unde ești respectată. La Heylux, îți asigurăm un mediu de muncă excelent. Toate colegele noastre îți vorbesc frumos, te ascultă oricând vrei să ne spui ceva. Observi atmosfera asta din prima secundă în care vizitezi Heylux. Sigur o să-ți placă mult și o să te simți perfect la noi!

Muncești într-un loc foarte frumos. Spre deosebire de birourile obișnuite, de la alte companii, la Heylux e mult mai frumos. Investim mult în amenajarea studioului și te poți convinge personal de asta. Dacă ai nevoie, facem și modificări la camera ta, ca să se potrivească bine cu stilul tău. Pentru că mai multă relaxare înseamnă mai mulți bani pentru tine.

Primești cazare gratuită în Iași. Dacă ești din afara orașului sau pur și simplu ai nevoie de cazare, stai fără griji! Heylux îți oferă cazare gratuită 2 luni la unul din apartamentele noastre închiriate. După 2 luni, poți să stai în continuare la noi cu o chirie mai mică decât e normalul în oraș.

Ai un job 100% legal. La Heylux lucrezi deplin legal. Așa cum ar trebui să facă toată lumea. Respectăm legile și reglementările financiare ale statului român pentru ca tu să te bucuri în liniște de succesul tău.

Vrei și tu să beneficiezi de avantajele unui job bine plătit în videochat Iași? Pentru angajare, sun-o acum pe Claudia de la Heylux, la telefon: 0744.33.77.11.

 

 

 

 

 

 

 

 

  coral