News Flash:

Horoscop 1-7 noiembrie 2020. Trădări şi tensiuni pentru 3 zodii, Mercur Retrograd şi Kiron retrograd fac ravagii

2 Noiembrie 2020
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii 1 - 7 noiembrie 2020. Se anunță o săptămână plină de peripeții, în care Kiron Retrograd face ravagii, iar Mercur Retrograd în Balanță vine cu divorțuri, rupturi și certuri imposibil de reparat

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec - O săptămână plină de peripeții. Asta vă spun ca să vă descrețesc frunțile și să zâmbiți. Va fi opoziție Marte Retrograd și Kiron Retrograd cu Mercur Retrograd din Balanță. În realitate, chiar este un aspect foarte dur, care vă poate afecta greu cariera, viața sentimental(dragostea), familia, sănătatea, orientarea existențială și de viitor sau business. Salvarea se poate vedea pe karma complexă a fiecărui individ… 

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Dacă la Berbec spuneam de duritatea opoziției cu planetele din Balanță, la voi trebuie să vă spun că veți fi tulburi și în ceață și nu veți ști încotro să o luați. Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd din constelația voastră fac opoziție cu Soarele progresat. Sfaturile trebuiesc date individual, in functie de axa karmica a fiecarui taur in parte! 

Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune 

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI  

Gemeni- Mercur va fi retrograd în Balanță la debut de săptâmănă și până la sfârșit își va relua mersul direct, dar tot va face opoziții grele și greu de descifrat, pentru unii curioși ca voi, cu cele două planete retrograde din Berbec. Impactul karmic va fi dur pentru dragoste(compatibilități/incompatibilități), familie și sănătate și pe carieră, viitor, business, etc. Fiecare are o misiune karmică de indeplinit!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac - La debut de săptămână Luna Albă va fi în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus Retrograd în Taur. Cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd din Balanță, Kiron Retrograd și Marte Retrograd(Berbec) anunță cumpene. La acestă intersecție de destin nu veți ști în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, sănătate, etc) și puteți regreta pentru decizii luate în trecut(aspecte karmice) de unii singuri. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU 

Leu- Impact grav pe destin, datorită aspectelor grele previzionate anterior la celelalte zodii. O săptămână în care opoziția Lunii Albe în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus retrograd cu Soarele progresat din Scorpion vă pune în situații în care nu veți ști ce decizii să luați. Cum Karma joacă un rol important(cu multe soluții pe care le văd în viețile voastre anterioare) vizează familia, cariera, sănătatea. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara - Mercur Retrograd în Balanță vă ia la întrebări creditele și deciziile. Nu în ultimul rând, sentimentele, copiii, relațiile de familie, business-ul și cariera. Mercur va reveni în mers direct, dar opoziția pe care o va face cu planetele retrograde din Berbec vă ridică probleme existențiale noi și vechi, ce țin de Karmă: 1. Ce voi face de acum încolo?; 2. Cum mă voi descurca; 3.De ce nu mă înțeleg cu soțul/soția? 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Tensiuni în paradis. Mă refer la paradisul personal sau social, deci mulți/multe oscilați între relația de dragoste și viața socio-profesională. Opoziția lui Mercur Retrograd cu planetele din Berbec(cu implicații și rezolvări individuale karmice, nu de grup sau de zodie) va persista și după reluarea mersului direct a astrului cu aripi la picioare. Căile de înțelegere, descifrare sunt unele complexe… 

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCOPRION

Scorpion- Progresiile solare vor face opoziție la început de săptămână cu Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd. Și, dacă nu știți, sunteți trădați de jumătățile din buletin sau… trădați chiar voi. Mercur retrograd din Balanță confirma acest lucru, căci este pe casa activă a dușmanilor vizibili și invizibili. Evident, vizează dragostea/căsătoriile, relațiile, sentimentele:compatibilități/incompatibilități.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Vă întrebați ce se va întâmpla cu viața voastră? Aceasta perioada nu este una tocmai buna pentru voi. Din nefericire, apar tensiuni, rupturi, divorturi, tradari si veti fi supusi unor socuri. Asa ca mare atentie!

Citeste si: Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- În constelația voastră avem un Stellium cu planete grele, acum în mers direct. Ele fac cuadratură cu Mercur Retrograd din Balanță și Kiron Retrograd + Marte Retrograd din Berbec. Vizează sănătatea și business-ul, aranjamentele trecutului(indiferent de zodie chiar), dragostea, familia și copiii, cariera și business-ul,la cei care trebuie să se (re)orienteze în viață. Karma nu iartă!...

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Scriam la Capricorn de complexitatea perioadei și de faptul că aspectele astrale ale săptămânii îmi aduc aminte de faptul că nicio karmă nu iartă. Ci înmagazinează aspecte grele din trecutul vostru(inclusiv vieți anterioare), cum adună și pe viitor. De aceea este important să știți cu ce misiune și aspecte ați venit pe Pământ, ca să puteți corecta traiectoria de destin, înțelegând plusuri și minusuri.

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Luna Neagră va rezona cu Luna Albă și Uranus Retrograd la debut de săptămână în Taur. Aspectele vizează cariera și blochează beneficiile, chiar câștigurile per viitor, dacă nu sunteți conștienți de cuadratura Soarelui Natal cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetători. Blochează și Karma de evoluție spirituală, cariera și sănătatea, căci puteți spune că banii și bunurile sunt doar lumești…

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 33 queries | Mysql time :0.101263 (s)