Leii și Balanțele pot trece printr-o perioadă tensionată, în care să răbufnească la orice pas, iar discuțiile cu apropiații să degenereze. O perioadă excelentă se anunță în schimb pentru nativii zodiei Capricorn. Lucrurile par să se așeze pe făgașul dorit pentru ei.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Berbec

Descoperire importantă pentru nativii zodiei Berbec! Este vorba despre un adevăr care le poate schimba radical viața. Un lucru pe care îl așteaptă de ceva timp iese la iveală în aceste zile, iar situația ar putea lua o altă întorsătură pentru ei la modul general.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Taur

O săptămână activă din punct de vedere al comunicării pentru nativii Taur! Aceștia trec printr-o perioadă extrem de solicitantă cu mesaje și telefoane, iar comunicarea cu diverse persoane reușește să le capteze în mod deosebit atenția.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Gemeni

Nativii zodiei Gemeni trec printr-o perioadă în care tot ce își doresc este să își încarce bateriile. Nu este vorba doar despre relaxare și odihnă, ci și de timp petrecut în tăcere și în conexiune cu Dumnezeu, în ideea de dezvoltare spirituală.

Trec printr-o săptămână în care caută să își încarce efectiv bateriile cu forță divină.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Rac

Nativii zodiei Rac sunt îndrumați să schimbe perspectiva, pentru că doar în acest fel pot găsi soluții pentru situațiile care le dau bătăi de cap.

Este timpul să pună punct capitolelor vechi și să pășească înarmați cu curaj spre noi etape din viața lor.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Leu

O săptămână plină de tensiune pentru nativii Leu! Le lipsește cu desăvâșire calmul, motiv pentru care pot fi la tot pasul irascibili și gata de scandal.

Există riscul unor dispute furtunoase cu cei din jur, motiv pentru care nu strică să încerce să își controleze emoțiile pentru a evita astfel de situații.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Fecioară

Nativilor din zodia Fecioară li se recomandă să lase grijile deoparte, pentru că se consumă inutil.

Își fac tot felul de probleme cu privire la unele aspecte ce țin de sănătatea celor dragi, deși nu există o bază concretă. Important este să încerce să se relaxeze, pentru că în cele din urmă vor vedea că nu și-au avut rostul aceste frământări.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Balanță

În principiu, și nativii Balanță au o săptămână plină de bătălii! Asemenea nativilor Leu, și aceștia sunt puși pe ceartă, fiind gata să răbufnească la orice pas.

Important este să ia lucrurile lejer, pentru că vor vedea că totul are o rezolvare în cele din urmă.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Scorpion

O schimbare majoră se anunță pentru Scorpioni! Lucrurile pe care ei le știau sunt pe punctul de a cunoaște o altă întorsătură. Important de reținut este faptul că în această perioadă ar trebuie să fie pregătiți pentru schimbări și indicat ar fi să încerce să se acomodeze noutăților care le apar în cale.

Trebuie să înțeleagă faptul că aceasta este o nouă etapă necesară pentru evoluția lor.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Săgetător

Spiritele se pot încinge destul de ușor, dacă nu aveți grijă cum gestionați o anumită situație, discuție. Lucrurile pot degenera și se poate ajunge la un conflict pe care cu greu mai reușiți să-l rezolvați.

Așadar, mare atenție pentru Săgătători în această săptămână, în special la vorbele folosite și la comportamentul adoptat. Nu strică să vă controlați pornirile și să abordați o atitudine pașnică.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Capricorn

Perioadă excelentă se anunță pentru nativii zodiei Capricorn! Efectiv toate le merg de minune, rezultatele obținute le depășesc așteptările. După faptă și răsplată pare să fie mesajul pe care aceștia îl primesc pe măsură ce planurile lor cunosc o evoluție bună.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Vărsător

O săptămână minunată pentru nativii zodiei Vărsător! Aceștia au parte de mari surprize pe plan sentimental.

Unii dintre nativi se îndrăgostesc și au toate șansele să aibă o relație de lungă durată, alții în schimb au parte de momente pasionale, fiind hotărăți să se bucure de prezent fără să își facă prea mari planuri de viitor în direcția asta.

Horoscop 16 – 22 august 2021, Pești

Bucurii mari pentru Pești! Pot fi satisfacții de ordin material sau pot fi recompensați cu tot felul de cadouri din partea celor dragi. Cert este că ei au o perioadă frumoasă, în care norocul nu le lipsește, iar surprizele bat la ușă. coral