HOROSCOP 2 octombrie 2020. Berbecii primesc bani, iar Peștii vor avea parte de o surpriză.

HOROSCOP 2 octombrie 2020. A doua zi a lunii octombrie vine cu multe lucruri bune pentru unii nativi, în timp ce alții sunt mai puțin norocoși. Vezi ce spun astrele

HOROSCOP 2 octombrie 2020 BERBEC

Luna își petrece ziua în semnul tău, iar viața pare că îți stârnește emoțiile, precum și inițiativa, dragă Berbec. Venus intră astăzi în sectorul muncii și al sănătății pentru un tranzit care durează până pe 27. Căutați un mediu mai bun în viața de zi cu zi în săptămânile următoare și aveți tendința de a face tot ce puteți pentru a vă face sarcinile și treburile plăcute. Cooperarea cu alții aduce recompense de muncă. Este un ciclu util pentru a vă aduce armonie în viața de zi cu zi sau pentru a vă bucura mai mult în căutarea sănătății și a sănătății. Acesta poate fi, de asemenea, o perioadă de relații mai bune cu profesioniștii din domeniul sănătății, angajații sau colegii de muncă, oricare dintre acestea se aplică. Astăzi, poate fi necesară rezolvarea problemelor legate de venituri, deoarece vă poate ajuta să clarificați calea pentru noi începuturi în relațiile voastre.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 TAUR

Cu luna din sectorul dvs. de confidențialitate astăzi, s-ar putea să vă propuneți să ușurați lucrurile și să vă concentrați asupra reînnoirii, regenerării și vindecării, dragă Taur. Poate fi greu să te rupi, dar ia în considerare acest lucru dacă ai consumat prea multe informații. Săptămânile următoare aduc o energie nouă vieții tale amoroase sau activităților creative. Venus intră astăzi în a cincea casă solară și își va continua tranzitul aici până pe 27. Magnetismul tău este puternic și se construiește. Aveți tendința de a vă împărtăși afecțiunea mai liber și de a primi dragoste și complimente cu mai multă încredere. Acest ciclu Venus te sprijină pe măsură ce atragi în mod natural pe cine și ce vrei în viața ta. În aceste zile, este posibil să aveți o dorință puternică sau să aveți nevoie să acordați mai multă atenție detaliilor sau muncii și sănătății dvs., dar aceste lucruri pot interfera uneori cu sentimentele dvs. de libertate și independență. Această dilemă poate fi proeminentă astăzi. Lucrul la găsirea unui echilibru vă poate ajuta extraordinar la întoarcerea unei noi frunze.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 GEMENI

Luna își petrece ziua în sectorul dvs. social, dragi Gemeni, și este posibil să simțiți o dorință mai puternică de a contribui, de a vă implica sau de a vă aparține. Venus se îndreaptă astăzi spre a patra dvs. casă solară, unde va tranzita până pe 27. Aveți un adevărat impuls de a experimenta mai multă armonie, confort, frumusețe și echilibru în mediul de acasă și în viața de familie în următoarele săptămâni. Siguranța, prosperitatea și familiaritatea par să-ți conducă viața amoroasă, obiceiurile de cheltuială și distracțiile sau plăcerile. Dacă trebuie să reparați sau să reîmprospătați relațiile cu familia, este un moment excelent pentru a face acest lucru. Chestiile imobiliare, interne și de confort pot fi favorabile acum. Familiarizarea și intimitatea atrag în viața ta amoroasă în timpul acestui ciclu. Nu este un moment în care inima să fie pe mânecă – o anumită precauție cu dragoste, căutarea plăcerii și banii sunt obișnuite cu acest ciclu.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 RAC

Venus se mută astăzi în casa de comunicații a diagramei voastre solare, dragă Rac, aducând un spirit mai plin de viață în viața voastră în următoarele săptămâni. Venus va tranzita aici până pe 27, iar comunicarea devine parte integrantă a sentimentelor tale de a fi iubit și apreciat. Îți prezinți ideile și comentariile cu farmec și ușurință în timpul acestui ciclu. Realizarea conexiunilor sociale și împărtășirea gândurilor dvs. vin mai ușor și mai natural. Vă puteți bucura din plin de studii, jocuri, învățare și conectare în această perioadă. Alții s-ar putea să vă găsească mai vorbăreț și mai prietenos. Astăzi, s-ar putea să vă simțiți în conflict cu privire la faptul că trebuie să vă deplasați din zona de confort sau să rămâneți cu cine și cu ce știți. Acest lucru vă poate oferi o pauză, dar pe măsură ce ziua avansează, vă bucurați de o convingere sau un scop mai puternic. Nevoia de a efectua, realiza sau gestiona te poate motiva.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 LEU

De curând v-ați trezit la o dorință mai puternică de a ajunge, de a învăța, de a vă conecta și de a vă împărtăși ideile, dragă Leo. Astăzi, o mare parte din acestea se poate simți ca o mare distragere a atenției. Este posibil să fie nevoie să vă compartimentați, mai degrabă decât să încercați să jonglați cu tot ceea ce doriți să realizați. Tot astăzi, Venus îți lasă semnul, iar în săptămânile următoare, accentul este pus pe construirea resurselor tale. Atragerea lucrurilor corecte pare ușoară și naturală în timpul acestui tranzit care durează până pe 27. A te înțelege bine cu alții poate fi o modalitate de a-ți stimula afacerea sau veniturile. Pot exista mai multe momente relaxante pentru a vă bucura, a explora sau a vă dezvolta talentele. S-ar putea, de asemenea, să apreciați mai pe deplin activitățile care vă calmează, confortează și vă sporesc încrederea. Problemele legate de bani se pot îmbunătăți în săptămânile următoare, în special cu o abordare pacientă. Gravitezi către oameni și conexiuni familiare, confortabile. Alimentele confortabile sau distracțiile și plăcerile încercate și adevărate pot fi concentrate mai mult decât de obicei.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 FECIOARĂ

Există tendința de a te simți puțin rupt între promisiunea experienței de viață și atracția de a te apuca de treabă astăzi, dragă Fecioară. Cu toate acestea, chiar și cu o anumită energie haotică în jurul tău în prima jumătate a zilei, poți fi destul de hotărât să continui cu ea pe măsură ce ziua avansează. Tot astăzi, Venus se mută în semnul tău și va rămâne până pe 27. În ultimele câteva săptămâni cu Venus în sectorul dvs. de confidențialitate, sentimentele ar fi putut fi păstrate private sau la distanță. Acum ești mai clar despre sentimentele tale. S-ar putea să simți că începi un nou ciclu de dragoste. În timpul acestui tranzit de rapel, atrageți mai ușor ceea ce doriți în viața voastră, deși afecțiunile voastre se pot simți uneori urgent. Alții te apreciază mai ușor sau observă apelul tău. Există un accent mai puternic pe plăcere și dragoste în viața ta în săptămânile următoare. Este o perioadă excelentă pentru a-ți folosi farmecele, flerul personal și personalitatea, în general, pentru a obține un pic mai mult din viață. Problemele cu banii s-ar putea îmbunătăți.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 BALANȚĂ

Ai grijă la tendința de a te pune în defensivă astăzi, dragă Balanță, deoarece acest lucru nu te va ajuta în cazul tău. Cu toate acestea, este o zi excelentă pentru a învăța ceva nou. Planeta voastră conducătoare, Venus, se mută în casa a 12-a solară pentru o ședere până pe 27. Acest tranzit încurajează să petreci mai mult timp pentru tine, să mergi sub radar în anumite domenii ale vieții și să-ți sortezi sau să-ți procesezi sentimentele. Activitățile de vindecare pot fi extrem de atrăgătoare și benefice în săptămânile următoare. Realizarea externă sau materială intră în lista de priorități – viața ta privată devine mult mai interesantă! Atenție, este posibil să nu fie până pe 27 octombrie (când Venus intră în semnul tău) că vei obține mai multă claritate în dragoste. Ai putea fi oarecum tentativ cu privire la afecțiunile tale și chiar la cumpărături până atunci. S-ar putea să simțiți în mod instinctiv că nu sunteți prea pregătiți pentru începuturi noi, iar acest lucru este foarte bun pentru moment – totul la timp! Trebuie să devii destul de confortabil cu lumea ta interioară în săptămânile următoare.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 SCORPION

Venus se mută astăzi în sectorul tău social, îndulcindu-ți sau netezind viața ta socială, dragă Scorpion. Săptămânile următoare (până pe 27) favorizează conectarea cu prietenii, existenți sau noi. Sunteți gata să vă acomodați, să vă schimbați și să vă dezvoltați interacțiunile și este mult mai puțin probabil să rămâneți cu modelele vechi care nu mai funcționează. Săptămânile viitoare pot fi, de asemenea, un moment bun pentru veniturile din afaceri. Accentul este pus pe egalitate și energie pozitivă cu dragoste, iar prietenii vor fi foarte susținuți. Îndemnul de a vă conecta, de a contribui, de a partaja sau de a absorbi idei și inspirație de la alții crește. Oportunitățile, gusturile și interesele tale se pot extinde, iar alții tind să te caute. În prima jumătate a zilei de azi, cineva te poate arunca descentrat cu acțiunile sale, îți poate aminti trecutul sau te poate lăsa să te simți nesigur. Este o problemă temporară, așa că încercați să nu luați lucrurile la inimă. Transitul lunar de astăzi vă stimulează nevoia de a vă organiza și de a vă ocupa de treburile zilnice.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 SĂGETĂTOR

Venus se mută astăzi în casa a zecea solară, dragă Săgetător, și ești într-o formă perfectă pentru a netezi relațiile cu un șef, profesor, părinte sau public în săptămânile următoare. Până pe 27, cooperarea dvs. cu alții are partea sa de recompense. Acest tranzit vă favorizează în special imaginea publică și eforturile profesionale și poate fi responsabil pentru o creștere a reputației dvs. Mai important, s-ar putea să vă bucurați mai mult de ceea ce faceți, stabilind obiective și asumându-vă sau îndeplinindu-vă responsabilitățile. Poate fi o creștere a succesului sau satisfacției activităților dvs. creative. Recompensele, premiile și schimbările în starea relației se pot întâmpla uneori cu acest tranzit anual. Astăzi, îngrijorările legate de muncă pot pătrunde în viața personală sau socială, totuși, și poate fi dificil să te distrezi. Dacă puteți găsi o modalitate de a vă bucura de o evadare creativă de stres, veți fi într-o formă mult mai bună.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 CAPRICORN

Probabil că vă veți bucura de idei și concepte noi care vă inspiră în săptămânile următoare, dragă Capricorn, Venus tranzitând casa a noua solară până pe 27. În anumite privințe, s-ar putea să simțiți că relațiile sau afecțiunile voastre emerg în lumină. Ești gata să îmbrățișezi momentul și să-ți exprimi afecțiunile sau să le acționezi. Această poziție a lui Venus tinde să evidențieze și să îmbunătățească calitățile tale atractive în mod natural. Căutați experiențe și idei unice. Aveți o dragoste mai mare de a învăța și de a împărtăși și gravitați către oameni cu care împărtășiți credințe sau idealuri similare. Dorești un sentiment de creștere și îmbunătățire a relațiilor tale. Astăzi, ar putea fi necesare ajustări pentru a avea de-a face cu un șef, părinte sau membru al familiei, dar acest lucru vă ajută să începeți din nou.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 VĂRSĂTOR

Venus se mută în casa ta solară a opta pentru un sejur până pe 27, dragă Vărsător. În săptămânile următoare, relațiile tale pot fi mai complexe și mai complicate. Cu toate acestea, sunt în favoarea unor relații mai profunde și mai profunde și este momentul potrivit pentru a înțelege mai bine pe tine și nevoile tale. Rezolvarea diferențelor poate fi concentrată și pozitivă. Sprijinul sau asistența ar putea fi mai ușor de găsit sau s-ar putea să ajungeți la un acord atractiv în timpul acestui ciclu. Ai tendința de a părea mai profundă sau mai pasională în relațiile, proiectele, interesele personale sau plăcerile tale. Este, de asemenea, un moment bun pentru a profita la maximum de talentele și resursele altora. Îngrijorările legate de familie sau de nesiguranțele tale te pot împiedica să te îndepărtezi prea mult de rutina ta de astăzi, totuși trebuie instinctiv să te îndepărtezi de toate. Lucrul la satisfacerea nevoilor dvs. atât de familiaritate, cât și de explorare vă ajută să clarificați calea pentru noi începuturi.

HOROSCOP 2 octombrie 2020 PEȘTI

Astăzi, Luna îți stimulează nevoia de mai mult confort și familiaritate decât de obicei, dragi Pești. Venus se mută în sectorul parteneriatului dvs. pentru o ședere până pe 27. Acest tranzit tinde să vă îmbunătățească viața socială și relațiile unu-la-unu. Este un ciclu sănătos pentru atragerea și îmbunătățirea conexiunilor strânse. Beneficiile pot veni prin parteneriat, consiliere sau negociere. Sunteți înclinat să acordați o atenție mai specială relațiilor voastre, restabilind echilibrul și armonia. Alții sunt mai predispuși să vă ajute și să vă susțină. La rândul său, simțul dvs. despre ceea ce au nevoie oamenii este puternic. Astăzi, încercați să nu permiteți neînțelegerilor sau discrepanțelor să vă afecteze negativ ziua. Totuși, dacă apare o problemă dificilă, nu te feri de ea complet sau este probabil să o întâlnești din nou într-un mod mai mare, deoarece problemele au un mod de a se acumula.

CITEȘTE ȘI:

Top 3 zodii care iubesc in secret, dar se comporta indiferent

 

 

 

 

  coral