Anul 2021 se preconizează a fi cu mult mai bun comparativ cu 2020, insa sunt asteptate si schimbari importante pentru multi nativi. Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Astrologii anunta ca anul 2021 va aduce schimbări, în special în ceea ce privește relațiile. Si totodata ne va îndemna să ne autoanalizăm, astfel ne putem aștepta la schimbări importante si în modul nostru de gândire.

Ce rezervă horoscopul anului 2021 pentru fiecare zodie?

În 2021, aproape toate semnele se vor bucura de un an abundent, plin de multe evenimente, dar care va sublinia stabilitatea financiară dobândită prin eforturi mari. Trebuie insa să avem în vedere că anul 2021 este un an benefic pentru a face economii, moderarea fiind cuvântul de ordine.

De asemenea, in anul 2021 vor exista anumite rasturnari de situație în relații – fie că este vorba de familie, parteneri sau prietenii. Totodata, poziția Uranusului ne îndeamnă să ne explorăm sentimentele și prioritățile și să decidem dacă persoanele apropiate nouă sunt sau nu potrivite.
În anul 2021, vom realiza cât de multă putere avem cu adevărat. Intuiția ne va fi amplificata la fel și abilitatea de a ne manifesta, ceea ce ne va face să înțelegem că noi ne creăm propria realitate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul 2021 va fi unul special pentru nativii Berbec pe plan personal, mai ales pentru cei inca singuri, datorită influenței a două planete importante: Jupiter și Saturn. Influența lui Jupiter se resimte pe plan social încă de la începutul anului producând efervescență, animând activitățile de grup și sociale, încurajând prieteniile și socializarea pe toate canalele. Pentru mulți nativi ai zodiei Berbec, schimbări mari vor fi mai ales pe plan profesional, unde ai în vedere noi proiecte, poate o reconversie profesională. Pe tot timpul anului, Berbecii trebuie să se îngrijească de propria sănătate. Persoanele născute cu această zodie sunt sensibile la schimbările de sezon, din acest motiv se pot îmbolnăvi în aceste perioade ale anului. Odată cu sfârșitul anului, Berbecii trebuie să încerce să nu fie prea încrezători. Ai îndeplinit multe în 2021 și ți-ai îmbunătățit situația materială considerabil, dar rămâi modest.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru nativii zodiei Taur, anul 2021 va fi cu noroc atât pe plan financiar, cât și sentimental. Nativii vor deveni mai buni și mai calmi. Anul 2021 va oferi Taurilor abilitatea de a-i înțelege pe eilalți. Persoanele născute cu această zodie sunt de obicei întreprinzătoare, ambițioase și încrezătoare, iar cu aceste abilități, îi vor inspira pe cei din jurul lor. Vor simți o dorință adâncă de a se schimba, ceea ce le va face viata mai frumoasa. 2021 va avea un progres mai ușor știind că Taurii își vor limita așteptările. Până la sfârșitul anului, flexibilitatea voastra va crește semnificativ, va veti adapta cu ușurință în orice situație. Va veti simți pregătiti pentru orice, iar această putere interioară va fi simțită de orice nativ Taur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru Gemeni anul 2021 va fi așa cum au sperat, deși nativii nu au așteptări așa de mari. Ei vor reuși să bifeze toate obiectele plănuite încă din prima lună a anului nou. Gemenii trebuie să se ferească de mediile dăunătoare. Vor părea foarte liniștiți, dar în interiorul lor, duc o luptă ocazională. Gemenii se vor concentra pe păstrarea păcii mentale. Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor “dublă”, din această cauză, pot să-și schimbe forma ca un cameleon. Prin urmare, ei tind să aibă toane și să fie indecisivi.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

In 2021, nativii zodie Rac sunt printre cele mai norocoase semne zodiacale, vor încerca lucruri noi și vor demonstra tuturor că sunt capabili de lucruri frumoase, așadar norocul nu le va lipsi. Racii sunt cea mai sensibilă zodie din întregul zodiac – ei iau totul prea personal. Horoscopul anului 2021 pentru Rac le va aduce o energie asemănătoare, dar cu puțină finețe, pot evita situațiile tensionate ce provin din sensibilitatea lor. Acestia vor lucra la propriile emotii si vor invata sa isi gestioneze corect situatiile stresante. În acest an, va vea loc o selectare a prietenilor. Astfel, Racii vor avea posibilitatea de a se concentra pe relații mai benefice, iar horoscopul subliniază acest fapt – oameni noi vor apărea în viața ta, și te vei simți bine fiind lângă ei.

Leu (24 iulie – 23 august)

In anul 2021, nativii zodiei Leu atrag asupra lor norocul. Sunt mai optimisti ca niciodată, iar spre finele anului 2021 vor avea noroc și în dragoste. Decembrie îi va prinde căutând destinații pentru luna de miere. 2021 pentru Lei va fi plin de experiențe interesante. Acest an este perfect pentru a vizita locuri necunoscute și de a va apropia de oameni noi – poate cineva care părea imposibil de abordat înainte. Nu va opuneti acestor conexiuni – ele va pot ajuta considerabil să înaintati. Leii urăsc rutina deci situatiile imprevizibile din 2021 li se vor potrivi de minune.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

In 2021, nativii zodiei Fecioara depun efort dublu pentru a-și păstra reputația dobândită anul trecut. Norocul va fi de partea lor, deși nu este exclusă o posibilă concediere. Universul vrea să le arate și alte căi ale vieții care le vor aduce multă fercire. Zodia de pământ Fecioară este foarte practică, harnică și loială. Anul 2021 le va aduce încercări, prin care aceste trăsături vor fi benefice. În primăvară, vei realiza că lumea ta interioară o creează pe cea exterioară. În ceea ce privește vara, Fecioarele se vor confrunta cu decizia dacă are rost să continue să muncească sau nu. Relațiile tale au fost foarte armonioase până acum. Fecioarele se pot aștepta la o schimbare in anul urmator. Din păcate, la sfârșitul anului, este un risc ca tot ce ți-au adus astrele să se năruie, deorece vei trece printr-o perioadă dificilă.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

In anul 2021, Balanțele vor fi în căutarea echilibrului suprem și vor fi foarte norocoase în plan profesional. Vor fi luate prin surprindere, vor avea o majorare de salariu. Nu vor vor sta prea bine insă la capitolul dragoste și mai mult decat atat se întrevede o posibilă despărțire. În vară, Balanțele se vor simți împlinite la locul de muncă; acesta este motivul pentru care vă recomandăm să vă derulați ideile, deoarece acestea ar putea avea o abordare globală. Până la sfârșitul anului, vei simți o creativitate deosebită, ceea ce înseamnă că vei fi atras în mod natural de artă. Indiferent dacă este vorba despre desen, creare de muzică, gătit sau acțiune, veți putea să vă cufundați absolut în această activitate. Nu trebuie sa uitati insa nici de familie.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

In 2021, pentru nativii Scorpioni, lucrurile vor sta cât se poate de bine în noul an, primind o sumă considerabilă de bani. Vor putea investi într-o afacere nouă. Trebuie să dea cel mai mult pe plan profesional în noul an. Scorpionul este o zodie foarte ambițioasă, iar 2021 le va aduce în special provocări de muncă, pe care le vor apuca cu curaj. Dacă s-au gândit să lanseze un proiect de mai mult timp, anul acesta ar putea fi un punct de rupere în acest sens. Cu toate acestea, acordați atenție gestionării responsabile a banilor. Cu influența lui Jupiter în Pești, Scorpionul va simți intuiția crescută spre finalul anului 2021. De asemenea, ei vor filozofa mult și chiar vor căuta înțelesul vieții în sine. În loc să scufundați prea adânc, faceți ceva amabil pentru alții.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

In anul 2021, pentru Săgetători, norocul nu va bate la ușă. Deși va duce o viață lipsită de griji în prima jumătate a anului, totul va fi ca anul care a trecut. Din toamna lui 2021 va apărea și ghinionul. O să dea cu piciorul relației frumoase pe care le vor avea, din motive imature și de neînțeles. Zodia de foc Săgetător este foarte optimistă și entuziastă, răspândind aceste caracteristici și celor din jur. Anul 2021 se va remarca prin a-i inspira pe ceilalți. Vă puteți aștepta și la relații de familie, parteneriate și prietenii. În această perioadă, însă, sănătatea dvs. ar putea fi foarte presată. În a doua jumătate a anului 2021, vei fi foarte flexibil, ceea ce înseamnă că te poți obișnui cu orice situație – chiar și cu cele mai dificile. Spre finalul anului vor avea mare nevoie de odihna.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

In 2021, Capricornii vor da dovadă de și mai multă determinare. Se vor axa mult pe ideile lor, pentru a excela. Poate să apară însă anxietate. Capricornul, o zodie de pământ foarte muncitoare, dar încăpățânată, are înainte un an 2021 foarte intens, care le va aduce o mulțime de răsuciri în primul rând în relații, în special cele familiale, precum și în cele cu prieteni și parteneri. A doua jumătate a anului 2021 va fi puțin mai calmă – la locul de muncă, vă puteți aștepta la relații armonioase și vă veți îndeplini îndatoririle cu ușurință.
Capricornii ar trebui să se gândească și la ei înșiși. Această perioadă este absolut ideală pentru a-ți dezvolta hobby-urile, acum îți vor fi foarte plăcute și te vor ajuta să te închizi o perioadă. Până la finalul anului 2021, Saturn va fi în Vărsător, ceea ce înseamnă că probabil nativii Capricorn vor simți că nu se mai încadreaza în colectivul lor si ca e vreme unor schimbari.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

In 2021 Vărsătorii vor crea cele mai originale lucruri, vor avea noroc în dragoste și în bani. Vor dispune de un loc de muncă foarte bun, iar asta nu se datorează doar hazardului, ci și personalității creative. 2021 pentru Vărsător va fi foarte provocator, deoarece vor fi nevoiți să-și exprime sentimentele. În caz contrar, ar putea pierde o mulțime de relații de calitate pe termen lung. Din cauza influenței lui Jupiter în Vărsător, vara va fi ceva mai dificilă. În a doua jumătate a anului 2021, cercul familiei dvs. va trece printr-o criză. Vărsătorul tinde să fie neliniștit și, dacă nu lucrează la asta, s-ar putea ajunge să nu fie foarte bine. Finalul anului 2021 va fi destul de pașnic, dar vei simți nevoia să te izolezi.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

In anul 2021, nativii Pesti sunt capabili de foarte numeroase lucruri aducătoare de bunăstare. 2021 le va fi deosebit de dificil. Cu toate acestea, această perioadă ii va învăța multe despre ei și vor avea ocazia să arunce o privire asupra tiparelor de comportament de la distanță. Așteptați-vă mult la plâns și furie, dar și bucurie și împlinire. Pentru Pești, 2021 va prezenta dovezi clare că dupa furtuna iese si soarele. Peștii se vor bucura de sfârșitul anului în jurul familiei lor – vor da o mână de ajutor ori de câte ori este nevoie. Ați trecut prin multe, așa că o ieșire nu va face niciun rău – de exemplu pentru o excursie în natură sau un weekend de relaxare.

  coral