Horoscop sâmbătă, 26 decembrie. A doua zi de Crăciun aduce noutăți pentru toate zodiile. Culorile norocoase pentru această zi: roze, argintiu, alb. Numerele pe care trebuie să mizăm azi: 2, 34, 35, 56. Sunt zodii care vor avea parte de o zi bună, dar și altele care trebuie să aibă puțină grijă la ce le rezervă astrele.

Horoscop sâmbătă 26 decembrie. Zodiile norocoase ale zilei

Berbec

Nu fă decât minimul necesar astăzi, oprește-te din a gândi prea mult sau a-ți folosi energia mai mult decât trebuie. Discuta cu familia, cu cei dragi, angajează-te într-o comunicare productivă și plus și simplu schimbă idei și bucură-te de asta.

Taur

Voi sunteți faimoși prin stabilitatea și echilibrul vostru atunci când vine vorba de situații care nu merită atenția. Iar asta va da acea energie puternică și șarmul personal. Unele persoane din jur nu știu cum faceți, dar nici nu se merită să le răspundeți. Bucurăți-va de momentele frumoase.

Gemeni

Comunicarea este o unealtă pe care o deții și care trebuie folosită cu iscusința, mai ales în aceste zile. Încearcă să ai o atitudine pozitivă și să fii deschis spre persoanele dragi, dar și spre cele curioase. Restul problemelor se vor rezolva la timpul lor.

Rac

Toți cei din jurul tău te au cumva pe ține că punct de legătură și e frumos când vezi că poți creea relații frumoase și de durata. Bucură-te de moment și implică-te în treburile unde îți este necesitat ajutorul.

Leu

Unele persoane au nevoie de indulgența ta și au nevoie să fie lăsate să iasă ele în evidență în acest moment. Încearcă să empatizezi cu aceștia și să îi înțelegi prin ce trec.

Fecioară

Unele treburi trebuie să fie făcute de voi, iar altele pot fi desemnate celorlalți. Partea proastă e că ei nu au nici vigilenta și nici rapiditatea ta, iar asta poate stârni discuții. Învață să te bucuri fără să critici și să accepți să fiecare are ritmul propriu.

Balanță

Unele planuri neprevăzute pot apărea, iar acesta este un lucru bun. Încearcă să te adaptezi situațiilor și oamenilor dragi, chiar dacă probabil singurul chef pe care îl ai este să stai pe canapea.

Scorpion

Pui suflet în tot ceea ce faci, iar exprimându-ți sentimentele vrei să ajungi la acea pace interioară și la acel echilibru spre care tinzi. Fii sensibil, fii romantic, fii iubăreț și arată asta celor din jur. Îți face bine și ție.

Săgetător

Unele activități ți-ar plăcea să le faci de acasă sau să nu depui prea mult efort pentru ele. Încearcă să-ți păstrezi diplomația, să faci se poți și să te bucuri de ce îți vine în cale.

Capricorn

Unele situații nu au nevoie să fie schimbate, ci doar înțelese. Atunci când nu poți schimbă ceva, schimba-ti modul cum privești acea problema și totul se rezolva de la sine.

Vărsător

O schimbare din viață ta pe de-o parte te ajută să evoluezi și să îți faci planuri multe de viitor, pe de altă parte e o situație în care energia ta este folosită la maxim.

Pești

Astăzi te poți simți într-o formă de zile mari, iar asta îți da puterea și energia necesară să fii acolo unde trebuie și când trebuie. Cei din jur apreciază efortul tău și îți sunt alături. coral