News Flash:

Horoscop 3 ianuarie 2020. Se întamplă lucruri minunate pentru o zodie

3 Ianuarie 2020
1760 Vizualizari | 0 Comentarii

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Berbec

Apar aspecte de competiţie la locul de muncă. Poate fi momentul în care trebuie să fă confruntaţi cu o mare piedică sau cu un concurent redutabil în calea planurilor dv. viitoare, inclusiv de forma unui examen, a unei jurizări sau a unei discuţii în contradictoriu. V-aţi putea implica într-un fel de luptă alături de “concurenţi” redutabili, relaţiile cu aceştia fiind de pe poziţii de forţă. Nu e uşor să atrageţi succesul de partea dv., piedicile şi testele prin care treceţi vă fac uneori să vă pierdeţi încrederea că aveţi vreo şansă să câştigaţi ceea ce vizați.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Taur

Puteţi primi veşti de departe, dar care pot avea legătură cu sume de bani ce provin de la alte persoane sau chiar moşteniri. Puteţi primi scrisori, acte, documente importante. Puteţi afla, în anumite împrejurări, secrete imense de la unele persoane, puteţi descoperi ceva uitat sau pierdut demult, ceva îngropat sau ascuns. Există totuşi şi un potenţial de risc, deci mare atenţie, ca nu cumva, dintr-o imprudenţă, să se işte un incident care ar putea cauza mari probleme în jurul dv.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Gemeni

Aveţi nişte probleme cu cineva din anturaj. Vă faceţi multe griji pentru această persoană sau din cauza acestei persoane, sunteţi preocupat de ea şi încercaţi să găsiţi o soluţie. E posibil ca aceste probleme să vă afecteze direct şi pe dv. din cauza unui amic din mediul dv. sau din cauza unor asociaţii sau organizaţii cu care sunteţi în litigiu. Veşti proaste sau relaţii dificile veţi întâmpina din cauza unei femei cu o atitudine pesimistă sau negativistă asupra vieţii, o persoană care are tendinţa de a se văicări prea mult sau de a vă consuma timpul numai cu problemele personale.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Rac

Starea materială este mai sensibila, dați piept cu unele pierderi financiare sau privaţiuni din cauza lipsei banilor, dar totuşi nu disperaţi. Aţi mai trecut prin astfel de crize, deci nu aveţi motiv de panică. Poate aveţi pe cineva alături de dv. care să vă ajute sau măcar să vă consoleze. Familia sau partenerul de viaţă sunt aici să vă întindă o mână de ajutor în momentele de criză. Trebuie să cheltuiţi cu măsură, ba chiar să strângeţi cureaua mai mult ca oricând. Nu vă permiteţi decât strictul necesar, s-a dus vremea când eraţi generos şi cheltuiaţi fără limită.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Leu

Planul relaţional este dezamăgitor, sunt posibile mâhniri provocate de partenerul de suflet sau apar motive de supărare din cauza copiilor. La bază pot exista şi nişte probleme financiare, din cauza unor sume aruncate în vânt şi pierdute, dar și ceva risc de conflicte. Puteţi primi un refuz tranşant din partea unei persoane, puteţi primi o veste legată de un eşec sau o pierdere (din care altcineva a avut de câştigat). În orice caz imaginea publică are un pic de suferit, nu vă comportaţi prea bine în societate, aveţi o figură cam tristă, de parcă nu mai știți să vă puneţi într-o lumină favorabilă.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Fecioara

Relaţiile profesionale sunt pe primul plan. Aveţi contacte cu colegi sau superiori pentru a face schimb de idei şi opinii, iar unele din ele pot naşte chiar şi contradicţii, dar toate au ca scop un proiect comun important şi de anvergură. Pot avea loc discuţii lămuritoare, puteţi fi pus în faţa unor decizii clare, puteţi descoperi soluţii salvatoare, toate cu un singur scop: realizarea unui proiect la serviciu. Este o zi cu activitate intelectuală intensă, dar nu de unul singur, ci în permanenţă în contact cu lumea.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Balanta

Aveți niște presentimente neobişnuite cu privire la direcţia profesională în care vă îndreptaţi. Intuiţia vă atrage atenţia că există un punct vulnerabil sau o taina ce se cere cercetată în amănunţime înainte de a va implica mai serios într-o anumită direcţie. Poate că sunteţi atras acum spre afaceri secrete, neacceptate de ceilalţi, mai puţin convenţionale. Totuşi există o mare atracţie spre acest nou şi ciudat domeniu şi nu vă puteţi opune acestei atracţii. Cineva în jurul dv. nu lucrează cinstit şi există un anumit joc de culise pe care ar trebui să îl observaţi la timp, ca nu cumva să fiţi atras într-o afacere dubioasă.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Scorpion

În general, tot ce este legat de trecut are un rol important pentru dv. Vă ocupaţi de activităţi şi sarcini de care v-aţi mai ocupat şi altădată, lucruri pe care le ştiţi aproape pe de rost, banale în fond, dar sunt o rutină de care nu puteţi scăpa. Mai este posibil să treceţi printr-un eveniment care este de fapt efectul sau rezultatul unei acţiuni mai vechi, urmările ieşind la iveală abia acum. Ajungeţi sau să vă întoarceţi într-un loc în care aţi lucrat cândva și regăsiţi locuri şi persoane cunoscute odinioară, aducându-vă aminte de ce aţi trăit în trecut, bun sau rău, alături de aceştia.

Horoscop 3 ianuarie 2020 – Sagetator

Vă ocupaţi de activităţi personale, pe cont propriu, fără a primi şi fără a cere sfatul nimănui. Chiar dacă cineva ar vrea să se implice în acţiunile dv., respingeţi total intervenţia sau ajutorul acestora, anume pentru a vă dovedi şi dv. şi celorlalţi că vă descurcaţi şi singur. Din acest motiv, multă lume are o părere foarte bună despre dv, dar și invidiile sau bârfele altora ar putea creşte, dar nu ţineţi cont de ele, ci vă vedeţi în continuare de ale dv., tratându-i cu indiferenţă.

Horoscop 3 ianuarie 2020- Capricorn

In iubire, a trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, şi ajungeţi la un răspuns clar prin care ştiţi mai bine dacă puteţi avea încredere în partener sau nu. Ajungeţi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea vă gândiţi la logodnă, la căsătorie sau pur şi simplu la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care vă arătaţi dispus să vă faceţi un drum comun alături de cel drag. Sentimentele dv. sunt împărtăşite la aceeaşi intensitate de celălalt, ceea ce vă dă încredere în viitor.

Horoscop 3 ianuarie 2020- Varsator

Simţiţi nevoia să evadaţi într-o lume unde vă simţiţi bine, mai ales în compania unor prieteni cu care aveţi anumite afinităţi: gusturi comune, interese comune, preocupări asemănătoare. Puteţi primi veşti promiţătoare din ţări străine sau de la foşti colegi de facultate. Daţi impresia că sunteţi un om împăcat cu sine şi mulţumit de ceea ce viaţa îi oferă. Apare aveţi şansa ca un prieten din altă localitate să stea la dv. câteva zile sau dv. să fiţi cel invitat într-o altă localitate unde, pentru câteva zile, nu veți duce lipsă de nimic.

Horoscop 3 ianuarie 2020- Pesti

În mediul familial se petrece un eveniment fericit, un motiv de sărbătoare pentru toată familia. Există motiv de distracţie, poate chiar de petrecere la o rudă apropiată sau puteți pleca într-o nouă călătorie. Există ăn continuare motive de a face vizite scurte şi plăcute, de a lua legătura cu cei apropiaţi prin telefon sau poate chiar veţi primi o veste de la un fost coleg, lucru care vă va bucura mult. La serviciu, vi se vor recunoaşte şi nişte merite, deci aveţi toate motivele să fiţi optimist.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 33 queries | Mysql time :0.060283 (s)