Camelia Pătrășcanu a anunțat care sunt previziunile astrologice pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Începutul este unul foarte bun, iar zodiile au toate șansele să-și îndeplinească obiectivele. 

Astrologul de la Antena 3 preconizează că vor fi și lucruri mai puțin plăcute, printre care veniturile financiare la limită și alte probleme legate de bani, dar și alte tensiuni.

Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, detaliate în rândurile de mai jos.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 15-21 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna debutează foarte bine, cu multă energie și dinamism. Începând de marți, ar putea apărea situații neplăcute din cauza banilor care nu sunt foarte mulți. În plus, nu reușești să dai de persoanele pe care te bazai. În weekend ai drumuri de făcut și discuții de purtat.

Taur

Luni și marți acorzi mai multă atenție felului în care se mișcă lucrurile din jurul tău, după care treci la treabă folosind metodele cele mai bune. De miercuri pot apărea tensiuni cu alte persoane din cauza diferențelor de opinie. Weekend-ul te găsește gândindu-te la bani.

Gemeni

Primele două zile ale săptămânii încep cu multă veselie și voie bună, iar tensiunile apar la mijlocul intervalului, miercuri și joi, dacă primești o veste de la o persoană aflată departe sau dacă un eveniment îți strică toate planurile.Trebuie să găsești idei cretive, așa că sâmbătă și duminică ești pus pe gânduri.

Rac

Trebuie să te implici mai mult la locul de muncă de la începutul săptămânii. Un prieten are o reacție neașteptată legată de o anumită problemă, lucru care te-ar putea surprinde neplăcut. Ai de făcut drumuri în weekend.

Leu

Luni și marți rezolvi problemele administrative, iar miercuri și joi ai tensiuni din cauza unui parteneriat pe care nu ți-l mai dorești. Consulți persoane competente la sfârșitul săptămânii.

Fecioară

Aștepți multe lucruri din partea celorlalți sau îi faci să acționeze în felul preferat de tine. Niște acte îți provoacă tensiuni de miercuri până vineri, însă vei reuși să găsești soluții pentru orice în weekend.

Balanță

Începutul de săptămână este perfect pentru noi parteneriate și vei reuși să impresionezi pe cineva. Ai disuții în contradictoriu legate de partea financiară la mijlocul săptămânii și nu trebuie să cheltui bani. Weekend-ul te găsește în deplasare.

Scorpion

Lucrezi foarte mult luni și marți și ai parte de progrese, iar de miercuri încep tensiunile din cauza unui partener pe care se bazează și în care nu mai au atât de multă încredere. La sfârșit de săptămână intri în negocieri.

Săgetător

Săptămâna începe cu surprize plăcute, însă trebuie să ai grijă la sănătate și la evenimente neprevăzute, începând de miercuri. Încearcă să nu cheltui foarte mulți bani. Îți petreci weekend-ul alături de persoana iubită.

Capricorn

Luni și marți îți planifici tot programul în detaliu, dar simți nevoia să te și relaxezi. Lupți pentru drepturile tale în zilele de miercuri, joi și vineri, iar sfârșitul de săptămână ți-l petreci muncind.

Vărsător

Începi săptămâna cu chef de vorbă și te ocupi de ședințe. Cineva din familie poate provoca anumite conflicte și tensiuni la mijlocul săptămânii, însă lucrurile se vor rezolva dacă te ambiționezi. Din fericire, weekend-ul te așteaptă cu relaxare.

Pești

Săptămâna debutează foarte bine la locul de muncă, iar de miercuri descoperi niște lucruri care au fost ascunse și care îți provoacă confuzie. Îți petreci weekend-ul punând informațiile cap la cap.

 

coral