Potrivit astrologiei chineze, anul 2021 este cel al Bivolului Alb de Metal, fiind un an al asumării responsabilităților, al muncii asidue, al perseverenței, al determinării.

Zodiac chinezesc 2021: ce rezerva Anul Bivolului Alb de Metal pentru fiecare zodie în parte

In astrologia chinezeasca, Bivolul este un animal extrem de puternic, hotărât si chiar încăpățânat, statornic și loial, sincer și de încredere. Acesta inspiră munca asidua, perseverența, forța și rezistența de care dă dovadă pentru a-și atinge scopurile. Astfel, o prima concluzie despre anul 2021 guvernata de Bivolul Alb de Metal este ca rezultatele bune vin numai după muncă grea si perseverenta și nu după noroc.
Bivolul de Metal semnifică, de asemenea, succes, statornicie, pace, armonie, familie, dragoste, stabilitate, disciplină, buna organizare, răbdare și nu in ultimul rand, determinare.
Astfel, suntem încurajați în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda tuturor dificultatilor pentru a ne indeplini marile obiective cu succes.
In ceea ce priveste aspectul sanatatii, astrologii chinezi avertizeaza faptul ca Bivolul are vulnerabili plămânii, așadar există un risc crescut să suferim de afecțiuni respiratorii, cu atat mai mult in contextul pandemiei de coronavirus.

Șobolan

Pentru nativii din zodia Șobolanului, în horoscopul chinezesc, nici anul 2021 nu va fi unul benefic din toate punctele de vedere. Totuși, anul Bivolului de metal, nu se va ridica la nivelul anului 2020, în materie de probleme si dificultati, ci va fi unul mai bland. Astfel, acești nativi vor fi nevoiți să depună eforturi mai mari, iar schimbările pentru ei vor fi, în general, în bine.

BIVOL

2021 va fi anul nativilor aflați în zodia Bivolului! În timp ce toate celelalte zodii vor fi nevoite să facă eforturi mari pentru a razbi, acești nativi se vor bucura de recompensele muncii depuse in anul 2020 si totul le merge bine pe toate planurile. Mai mult decat atat va fi un an în care unii dintre acești nativi s-ar putea căsători ori ar putea deveni părinți.

Tigru

Pentru nativii din zodia Tigru, adaptarea va fi cuvantul de ordine in 2021, pentru ca acest an să nu li se pară copleșitor si anevoios. Vor interveni schimbări atat in viata de familie, cat si in cea profesionala. Multe persoane vor avea astaptari extrem de mari de la acesti nativi anul viitor.

Iepure

Nici nativii din zodia Iepure nu vor fi foarte relaxati în anul 2021. Vor avea mari responsabilitati pe umeri si vor simti din plin o mare presiune, ceea ce le va pune rabdarea la mare incercare. Insa se pare ca vor avea nevoie de multa răbdarea și perseverenta pentru a gasi solutii si a reusi sa mearga mai departe.

Dragon

Desi anul 2020 a reprezentat un adevarat haos pentru nativii din zodia Dragon, acestia au reusit sa o duca destul de bine. In anul 2021 vor face progrese importante, insa într-un ritm mai lent decât și-ar dori ei, și cu munca asidua.

Șarpe

Nativii din zodia Șarpe vor fi norocosi în anul 2021! Deși va munci destul de mult, roadele vor fi pe măsura eforturilor lor. Acesti nativi se vor bucura de mare inspiratie si vor reuși să își facă viața mai frumoasă, cu entuziasm și satisfacție.

Cal

Nativii din zodia Cal vor scapa de o parte din ghinionul pe care l-au avut în anul 2020, ce a fost unul dificil pentru toată lumea. În 2021, acești nativi vor lua decizii importante în relațiile pe care le au, în plan personal, dar vor avea parte de mari schimbari si pe plan profesional.

Oaie

Pentru nativii din zodia Oaie, anul 2021 aduce vești proaste. Anul viitor va fi mai dificil decât 2020. Astfel ca vor veni multe provocări de tot felul. Acestor nativi le este recomandat să fie prudenți din toate punctele de vedere pentru a reusi sa ia cele mai nimerite masuri.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuța s-au săturat de problemele intampinate in 2020 si pentru ca isi doresc un an mai bun, acestia vor incerca din rasputeri sa invinga orice obstacol. Intelepti, acești nativi vor începe să fie niște maeștri ai speculației. Vor căuta cu maximă seriozitate relaxarea și distracția și mai puțin munca.

Cocoș

Nativii din zodia Cocoș își vor reveni din toate punctele de vedere, în anul 2021, după marile dificultati si obstacole pe care le-au trăit în 2020. Pentru ei, noul an va veni cu mult noroc și cu succes în ceea ce își propun să facă.

Câine

Nativii din zodia Câinelui ar putea suferi unele dezamăgiri în anul 2021. Acesti nativi trebuie să fie dispusi să muncească din greu pentru a-și atinge toate obiectivele propuse. În dragoste, acestia trebuie să învețe cum să fie mai toleranti. Vor avea multe idei și vor dori să încerce numeroase lucruri noi, dar deznodământul nu va fi întotdeauna pe placul lor.

Porc

Dupa un an destul de anevoios, nativii din zodia Porcului se vor bucura de un nou an cu mai mut noroc. Vor avea mari perspective profesionale, dar nu nu le va merge la fel de bine si in dragoste. Nativii Porc ar trebui să evite conflictele cu colegii lor la locul de muncă. Se anunță noi șanse în plan profesional ce le-ar putea îmbunătăți mult situația financiară. coral