Horoscop 15 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem o zi plina de inspiratie, o zi excelenta pentru toata lumea. Pestii recupereaza o suma mare de bani si Scorpionii se vor indragosti din nou, dupa mult timp.

Vibratia zilei este 6 si o sa cream si o sa intretinem armonia in jurul nostru.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

O persoana tanara isi face curaj sa ajunga la inima voastra si chiar are toate sansele sa va cucereasca. O sa va impuneti punctul de vedere intr-o chestiune care tine de viata personala si or sa fie de acord si ai vostri si atunci niste lucruri se vor clarifica.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 SAGETATOR

E posibil sa intalniti in drumurile voastre pe cineva cu care sa formati un cuplu si sa va mearga bine, sa fiti fericiti. Ati putea pleca de azi pe undeva si sa va intoarceti duminica. Sunt sanse sa va duceti acolo unde va doreati de cateva luni sa ajungeti si poate va impliniti un vis.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Va invita la cafea, la plimbare cineva care viseaza la o relatie si care e foarte posibila. Va puteti armoniza. Se poate sa plecati impreuna cu prietenii intr-o excursie si sa va destindeti, sa lamuriti si chestiuni mai vechi, care va stateau pe suflet si sa va eliberati.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 VARSATOR

Si la voi intalnire cu cineva care-si croieste drum catre inima voastra si pareti deschisi, receptivi, daca sunteti in cautarea sufletului pereche. Se intrevede un succes in cariera si o sa va dezvoltati frumos. Se vor gasi oameni care sa va sprijine si sa lucrati in paralel la mai multe proiecte.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 PESTI

E posibil sa recuperati o suma importanta de bani si sa va faceti planuri de minivacanta, dupa care o sa va ocupati de casa, mai renovati pe acolo. Un castig sufletesc. Vi se da dreptate, vi se cere poate iertare si o sa aiba loc o reparatie morala si o sa puteti continua o prietenie, ori poate o casnicie.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

Pot aparea niste schimbari la serviciu si o sa fiti pe faza, sa va pliati pe cerintele sefilor care au devenit mai exigenti brusc. O sa puteti pleca pe undeva sa respirati alt aer, sa va puneti ordine in ganduri, sa readuceti la viata o poveste de dragoste care trecea printr-o perioada de blur, s-o resuscitati.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 TAUR

S-ar putea sa primiti un surplus salarial si sa acoperiti niste cheltuieli care va depaseau bugetul. O rezolvare, primiti bani, aprobari, vi se recunosc niste drepturi si va faceti planuri de ascensiune in cariera, ca sa va reinventati, c-aveti toate sansele.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

O sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste si se poate sa va si casatoriti cat de curand. O sa va implicati intr-o activitate care sa fie spre folosul altora, iar pentru voi va fi cu satisfactie morala. O sa vi se multumeasca pentru contributie.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 RAC

Un semn de viata de la cineva de care sunteti legati emotional si se poate naste o frumoasa poveste de dragoste in perioada asta. Poate plecati pe undeva sa uitati de tot stresul acumulat, sa faceti miscare, sa respirati alt aer, sa descarcati tot stresul care v-a creat insomnii si sa va revigorati.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 LEU

Au loc ceva evenimente prin oras si o sa le treceti in revista, sa mai furati de acolo cate o idee cu care sa va reinventati. Un proiect de afaceri se poate sa prinda contur si sa va asigurati un venit constant cu care sa traiti onorabil, sa va puteti si deplasa in timpul liber, sa plecati in excursie.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 FECIOARA

O sa va caute cineva care vrea sa reluati o relatie sentimentala si s-ar parea ca si voi sunteti dispusi, credeti in acest redivivus. Poate incasati niste bani cu care o sa puteti da o fuga la prietenii de prin tara si sa va priasca sejurul, compania unor oameni dragi si sa va redresati din mers.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 BALANTA

Daca nu plecati in plimbare prin tara sau prin strainatate o sa fiti dornici de musafiri si de stat la sueta. E posibil sa va pregatiti de o festivitate si sa contribuiti si cu idei, cu mana de lucru sa iasa ceva spectaculos, c-o fi poate ceva de suflet, e cineva apropiat. coral