Evenimentele astrologice principale din horoscopul lunii septembrie 2021 sunt tranzitul lui Venus în Scorpion, cel al lui Marte și cel al Soarelui în Balanță, tranzitul retrograd preluat de Mercur în Balanță, Luna nouă din Fecioară și Luna plină din Pești.

Berbec

Berbecii își aprofundează o relație de cuplu existentă sau se lasă antrenați într-una împreună cu cineva care-i poartă spre o schimbare ori o vindecare profundă sufletească. De altfel, au la dispoziție o perioadă excelentă pentru a se căsători, a-și programa nunta (desigur, dacă nu a făcut-o până acum).

Taur

Sunt impulsionați să se dedice întru totul unei persoane iubite mai noi ori mai vechi, să facă, dacă este necesar, compromisuri pentru a-și asigura armonizarea conexiunii cu aceasta. Își canalizează energia către muncă, chiar dacă are mai multe sarcini decât de obicei, dar are rezultate notabile în aceasta mai cu seama în demersuri individuale și mai puțin în unele colective.

Gemeni

Gemenii par să nu se îndrăgostească cu una, cu două, în acesta lună, fiind înclinați să supună unui interogatoriu crâncen persoana de care se simt atrași, până când se conving că această coresponde unor cerințe stricte. Cei aflați deja într-o legătură de cuplu trebuie să-și impună să-și țină în frâu înclinația de a fi excesiv de critici cu partenerul lor, înfrânându-și și ei un perfecționism ieșit din comun, mai ales către sfârșitul lui septembrie. 

Rac

Dragostea vă dăruiește o grămadă de oportunități pentru împrospătarea unei relații de iubire deja existentă, fie să pornești cu dreptul într-una nouă, plină de magia romantismului. Nu ești, însă, ușuratic, în această privința, fiind însuflețit de dorința de a avea fundamente cât mai solide în conexiunile tale afective. În eventualitatea că ești deja căsătorit, nu te dai înapoi de la nimic pentru a te convinge că familia, căminul tău sunt cu adevărat în siguranță.

Leu

Leul dă și el dovadă de o mare prudență în amor, nu este deloc amator să se azvârle cu capul înainte într-o aventură senzuală lipsită de perspective. Poate fi nițel conservator, dar și romantic într-o legătură de cuplu deja formată, și aspiră să-și închege o relație în doi cât mai serioasă, dacă este singur. Poate fi convins să încerce să-și găsescă un partener prin intermediul unui membru al familiei. În a doua parte a lunii, se simte incitat să se integreze cât mai strâns în lume, să-și expună cu vehemență ideile, opiniile, credințele, chiar dacă asta îi poate deranja pe unii.

Fecioară

Fecioara se simte ca peștele în apă printre oameni, își extinde conexiunile sociale, și este atrasă în dragoste de cineva capabil să-i stimuleze mai curând mintea, decât simțurile. Dacă e solo, e posibil să fie frământată de alegerea a doi pretendenți la inima sa. Își apără cu văjnicie valorile individuale, și este înclinată să scoată tot ce este mai bun din ea în exploatarea unor șanse de a-și majora veniturile..

Balanță

Se previzionează năzuința de a atinge un prag al siguranței cât mai înalt atât în viața amoroasă, cât și în cea financiară. Se poate îndrăgosti ori reîndrăgosti de cineva care îi asigură încrederea în sine, stabilitate și chiar predictibilitate. Cu toate astea, în alte planuri ale existenței sale, nu suportă să fie dominată de persoane retrograde, și aspiră să facă progrese notabile, care să o aducă pe un oarece piedestal.

Scorpion

Scorpionii sunt inițial mai direcți în relațiile cu ceilalți oameni, au la dispoziție o perioadă excelentă pentru a-și înfiripa o relație nouă în amor sau a și-o învigora pe cea existentă, și știu cum să se pună în cea mai favorabilă lumina pe scena publică. În a doua jumătate a lunii, tind însă să prefere singurătatea, pentru a-și revizui țelurile, a extrage învățăminte din experiențele de viață trecute, a-și echilibra zona conștientă cu cea inconștiență, a-și recunoaște simțăminte tăinuite char și față de ei înșiși până acum.

Săgetător

Se anunță inițial un răstimp de o anumită izolare față de oameni, de-a lungul căruia trebuie să se ferească de tendința de a se îndrăgosti de cineva care le este inaccesibil sau căruia/căreia nu îndrăznesc să își declare iubirea, ori se pot implica într-o conexiune amoroasă karmică, cu cineva care le este autenticul suflet pereche. Cei care au un partener de cuplu, par să aibă nevoie de mai multe dovezi de afecțiune din partea acestuia.

Capricorn

Capricornul își lărgește și întărește rețeaua de prieteni, își formează o relație nouă în dragoste ori și-o întărește pe una mai veche prin intermediul unei veritabile comuniuni de interese , crezuri, idealuri. Viitorul pare să îi surâdă, și este străbătut de ambiția de a fi remarcat atât în plan personal, cât și, mai ales, profesional.

Vărsător

Se remarcă în zona profesională ajutorul unor persoane mai bătrâne, dar și atracția în amor față de cineva mai în vârstă, mai experimentat, mai înțelept. Cu toate că se bucură de o atenție sporită în public, nu se poate atașa decât de un om care are capacitatea să-i ofere mai mult respect față de sine însuși, să-i confirme viabilitatea obiectivelor sale. În a doua jumătate a lunii, devine mult mai entuziast și mai îndrăzneț decât de obicei.

Pești

Peștii năzuiesc să se bucure de o cât mai mare libertate, au tendința să-și dezvăluie noi orizonturi, să găsească delicii ale existenței chiar și în lucruri aparent banale până acum, ba chiar să călătorească în ținuturi îndepărtate, exotice, incitante. Oricum, par să fie avantajați de un voiaj în străinătate ori de o metamorfoză crucială exterioară ori interioară. Viața lor amoroasă câștigă în intensitate, pasiune, însă pot avea de a face cu neînțelegeri, conflicte în privința unor proprietăți ori bani pe care îi au în comun cu altcineva! coral