Horoscop Urania 10 iulie – 16 iulie 2021. Principalele previziuni astrale pentru această perioadă au fost realizate de Urania pentru toate semnele zodiacale. Cine vor fi cei mai norocoși nativi ai acestei săptămâni și cine sunt cei care vor trece prin momente mai grele, dar și alte informații relevante despre intervalul menționat, puteți descoperi în materialul următor! Horoscop Urania aduce previziuni pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop Urania 10 iulie – 16 iulie 2021. Previziuni generale

Horoscop Urania 10 iulie – 16 iulie 2021. Previziuni generale despre intervalul menționat, scoțând în relief aspecte esențiale pentru fiecare nativ în parte.

Horoscopul Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, redat mai jos, aduce în discuție detalii importante despre perioada în curs, informații relevante pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Este important de menționat faptul că pe data de 10 iulie se va produce aspectul de Lună Nouă în Rac, context astral care va deschide un nou început pentru nativii zodiacului. Pe data de 16 iulie, Kiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 19 decembrie, iar efectele se vor resimți diferit pentru fiecare zodie în parte.

Vezi mai jos Horoscop Urania 10 iulie – 16 iulie 2021!

Horoscop Urania Berbec

Noua săptămână îi găsește pe nativii Berbec cu preocupări legate de sectorul familiei, axați fiind pe comunicarea cu părinții sau rudelor lor apropiate.
Atmosfera generală va fi una de disfuncții și nemulțumiri, care acum ies la iveală.

Relațiile parteneriale sunt în stand by, având în vedere că Berbecii nu își arată disponibilitatea pentru ele, aceștia fiind într-o stare de comoditate și preferând să amâne astfel de momente.

Pe 16 iulie până pe 19 decembrie, Kiron se va afla în mișcare aparent retrogradă, timp în care acești nativi își vor revizui atitudinea față de lume și față de viață în general. Vor încerca să facă schimbări acolo unde lucrurile nu au funcționat cum trebuie.

Horoscop Urania Taur

Această perioadă marchează un nou început profesional pentru nativii zodiei Taur. Pot avea loc examene, teste de verificare în vederea unei evaluării corecte.

Nativii Taur pot trăi tensiuni cu părinții sau rudele, ipostaze resimțite cu intensitate și care îi solicită emoțional, toate acestea având loc pe fondul unei probleme de natură patrimonială.

Cât timp Kiron se va afla în mișcare retrogradă, respectiv 16 iulie – 19 decembrie 2021, Taurii primesc îndemnuri care îi pot ajuta să își reevalueze viața, trăirile și deciziile.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni vor încerca să adopta o altă atitudine pe planul cheltuielilor și să încerce să gestioneze altfel situația banilor, pentru a face astfel economii.

Prin această nouă atitudine pe care o adoptă, în sectorul banilor, Gemenii vor dobândi principii care îi vor ajuta să găsească un echilibru din acest punct de vedere și să nu se lase ispitiți de orice lucru de care cel mai probabil nu au nevoie.

Referitor la examenele pe care unii dintre ei trebuie să le susțină, este important de menționat faptul că acești nativi se bucură de curaj și tărie de spirit în fața acestor probe.
Spre sfârșitul intervalului menționat, Gemenii vor simți nevoia să evadeze din cotidian, pentru a se relaxa, refuzând alte propuneri care presupun deplasări obositoare și agitație.

Pe 16 iulie, Kiron intră în mișcare retrogradă, unde va rămâne până pe 19 decembrie, iar Gemenii își vor regândi atitudinea față de unii dintre prietenii lor.

Horoscop Urania Rac

Reechilibrări sufletești și fizice la acestui interval. Contextul astral le sporește nativilor Rac intuiția, sensibilitatea.

Pe plan profesional, ei pot avea parte de un moment important cum ar fi o ofertă de muncă sau pur și simplu poate fi vorba de un efort depus în vederea păstrării unor venituri, respectiv apărării unor drepturi.

Cât timp Kiron se va afla într-o mișcare aparent retrogradă, de pe 1 iulie până pe 19 decembrie, Racii pot primi prin diverse căi atenționări explicite sau metaforice cu privire la poziția lor profesională, socială.

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu simt nevoia să se deconecteze de tot ce presupune stres și consum psihic, la începutul acestei perioade. În ceea ce privește contextul astral, Mercur se va afla în tranzit prin casa a XII-a, de pe 11 iulie până pe 28 iulie, iar acest lucru va influența felul de a gândi și de a reacționa al Leilor.

Drept urmare, nativii vor încerca să își îndrepte atenția asupra valorilor spirituale și morale și vor simți nevoia să își reevalueze trecutul.

Pe planul relațiilor parteneriale, reacțiile nativilor vor fi puse la încercare de atitunea persoanelor cu care aceștia se află într-o dispută. Se cere un răspuns radical. Ori cedare, ori despărțire.

Leii nu vor evita și își vor spune părerea cu orice preț, chiar dacă asta i-ar putea transforma în niște persoane dificile.

Între 16 iulie și 19 decembrie, Kiron se va afla în mișcare aparent retrogradă, iar contextul astral va amplifica discrepanțele între convingerile nativilor și direcția spre care se îndreaptă lucrurile cu privire la o situație ce îi vizează pe cei cu care Leii muncesc sau trăiesc.

Horoscop Urania Fecioară

Sectorul prieteniilor va scoate la iveală aspecte nebănuite, vizate fiind adevăratele interese din spatele unor legături și concluzii esențiale.

În funcție de ipostaza în care sunt puși, de experiență, nativii vor avea trăiri mai bune sau, dimpotrivă, dezamăgitoare. Cert este că nativii Fecioară vor simți nevoia să clarifice lucrurile și să găsească soluții în acest sens.

La locul de muncă, aceștia se pot lovi de o dușmănie sau o intrigă bine păstrată până în acel moment.

Luna va traversa zodia Fecioarei între 13 iulie și 15 iulie, oferindu-le nativilor răbdare, luciditate, temperanță.

În perioada 16 iulie – 19 decembrie, când Kiron se va afla în mișcare aparent retrogradă, nativii vor primi tot soiul de avertizări cu privire la o situație patrimonială, în care aceștia sunt implicați.

Horoscop Urania Balanță

Intervalul 10 iulie – 16 iulie 2021 le poate aduce nativilor Balanță o ascensiune importantă pe plan profesional.

Pentru unii nativi poate fi vorba de un impuls puternic pe scena socio-profesională, în timp ce alții se vor bucura de respect, admirație și apreciere din partea publicului, în urma susținerii unui discurs sau dezbaterii unui subiect.

Sectorul relațiilor de prietenie poate suferi schimbări. Cele bine sudate vor rezista momentelor delicate care apar, în timp ce altele ajung la sfârșit.

Între 16 iulie și 19 decembrie, cât timp Kiron va fi în mișcare aparent retrogradă, anumite lucruri care nu au fost rezolvate sau rămase nevindecate pe deplin pot șubrezi dialogul și cooperarea actuală, anunță Urania.

Horoscop Urania Scorpion

Începutul acestui interval îi găsește pe nativii Scorpion cu o stare de dezamăgire și îndoieli. Aceste decepții, momente delicate iau naștere de pe urma unui proiect în care nativii își puseseră toate speranțele, care nu se concretizează însă după forma dorită.

Perioadă importantă pe plan profesional pentru Scorpioni. Unii, nemulțumiți de statutul lor, vor încerca să se afirme prin tot felul de initiațive riscante menite să atragă atenția asupra lor.

Pe 16 iulie, Kiron va intra în mișcare aparent retrogradă, unde va rămâne până pe 19 decembrie, context astral ce va sublinia neajunsurile unui sistem de muncă.

Horoscop Urania Săgetător

Este o perioadă în care nativii Săgetător vor fi puși la încercare din punct de vedere socio-profesional. Sunt sfătuiți să își controleze reacțiile, să nu fie impulsivi, să adopte o atitudine de calm și liniște pentru a nu da naștere unui conflict cu superiorii lor.

Chiar dacă unii dintre vor reuși să își cenzureze reacțiile, vor rămâne cu un sentiment amar de nedreptate.

Alții nu se vor lăsa și își vor susține convingerile și ideile cu orice preț, iscând astfel o luptă pe față.

Între 16 iulie și 19 decembrie, cât timp Kiron se afla în mișcare aparent retrogradă, efectele se vor resimți pe plan personal, cu o influență clară asupra relațiilor sentimentale.

Horoscop Urania Capricorn

Momente tensionante în sectorul banilor, al salarizării și al beneficiilor obținute prin colaborarea cu instituții sau diverse persoane. Atmosfera generală este de conflict. Posibile blocaje. Partea bună din toată această situație este că adevărul nu mai poate fi ascuns și va ieși în sfârșit la suprafață. Intrigi nebănuite pot ieși la suprafață.

Cât timp Kiron se va afla în mișcare aparent retrogradă, de pe 16 iulie până pe 19 decembrie, se pot produce neînțelegeri și dispute privind probleme mai vechi legate de bunuri sau casă.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător se pot confrunta cu hipersensibilități ce țin de alimente, gusturi, mirosuri, stări care se pot amplifica.Unii dintre ei, în special cei mici, se pot plânge de dureri abdominale.

La locul de muncă se pot ivi situații incomode sau ciudate.

Kiron în mișcare aparent retrogradă, în perioada 16 iulie – 19 decembrie, va juca rolul de îndrumător pentru nativii Vărsător, oferindu-le acestora mesaje referitor la ideile eronate pe care le-au avut, informații răstălmăcite.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești trec la începutul acestei perioade printr-un zbucium interior. Cei mai mulți dintre ei vor simți nevoia de comunicare, de mărturisire, de confidențe. Este o perioadă în care nativii nu se mai pot stăpâni și pot comite imprudențe față de cei cărora le este adresat mesajul.

Pe partea profesională, se anunță transformări spectaculoase la locul de muncă. Poate fi vorba de o nouă ofertă sau de o decizie curajoasă pe care o ia nativul zodiei Pești.

Pe 16 iulie, Kiron intră în mișcare aparent retrogradă până pe 19 decembrie, timp în care va veghea asupra sectorului banilor, ajutându-i pe nativii Pești să se țină departe de extravaganțele financiare. coral