Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Află care sunt cele mai importante previziuni astrale ale perioadei, descoperind caracteristicile esențiale ale intervalului 28 august – 3 septembrie 2021. Nativii fiecărei zodii pot afla ce îi așteaptă în săptămâna următoare.

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Ca în fiecare săptămână, Urania vine cu noi previziuni astrale pentru nativii fiecărei zodii. Aceste informații cuprind date esențiale semnelor zodiacale, sfaturi dar și idei care pot fi de ajutor celor 12 zodii.

Horoscop Urania Berbec

Intervalul începe pentru nativii din Berbec cu un sentiment de nesiguranță materială, lucru care îi va determina să își securizeze veniturile. Comunicarea la rândul ei va fi una dificilă în dimineața zilei de 1 septembrie, din cauza neatenției asupra informațiilor primite. O săptămână care prezintă imixtiune de sentimente negative pentru Berbeci, aceasta va determina nativii să dea crezare știrilor false.

Pentru a evita această situație este recomandată verificarea surselor știrilor precum și corectitudinea informațiilor. În ceea ce privește viața cotidiană, nici aici nu este totul roz, pentru că nativii vor deveni iritați în zilele de 2 și 3 septmebrie. În data de 30 august, Mercur va intra în zodia Balanței și va rămâne acolo până pe data de 6 noiembrie.

Horoscop Urania Taur

Taurii se vor confrunta în această perioadă cu insecuritate interioară, având impresia că pierd controlul, modificându-le statutul, venitul sau sănătatea. Riscuri din punct de vedere financiar pot apărea în dimineața zilei de 1 septembrie, indiferent că vorbim despre cumpărături inutile sau calcule eronate.

Această ipostază neplăcută se poate prelungi până în data de 3 septembrie. Planeta Mercur va tranzita sectorul sănătății, lucru care va avea drept efecte organism instabil și stări psihice trecătoare, uenori neplăcute. Relațiile de muncă vor cunoaște modificări discrete, astfel că Mercur va face aceste treceri fără conflicte.

Horoscop Urania Gemeni

Gemenii se vor confrunta cu plictisul chiar și în cazul acțiunilor care le face plăcere să le întreprindă. Calmul și răbdarea nu vor face parte din stările emoționale ale nativilor în această perioadă. Gemenii vor manifesta stări aflate la poli opuși între 29 august și 1 septembrie, determindându-i să fie confuzi și să tragă concluzii pripite.

Mercur în zodia Balanței nu va spori intensitatea trăirilor și îi va împinge pe nativi spre discuții pe o anumită temă, iar de cele mai multe ori acestea vor reprezenta doar pretexte pentru a schimba gesturile, cuvintele și reacția celor dragi. Spiritul matematic îi va determina pe nativii zodiei să facă mai multe calcule care îi va opri în a face anumite cumpărături.

Horoscop Urania Rac

Racii trec printr-o etapă a neîncrederii între 28 și 28 august cu privire la relațiile cu apropiații săi. Comunicarea și cooperarea vor fi unele destul de îngreunate în ceea ce privește viața profesională dar și cea personală. Activitatea cotidiană va întâmpina o instabilitate în dimineața zilei de 1 septemebrie.

În data de 30 august, Mercur va intra în zodia Balanței lucru care îi va ajuta pe nativii zodiei să se exprime clar în ceea ce privește anumite conflicte. Soluțiile găsite de Raci vor fi unele bine-intenționate care vor rezolva mai multe situații limită.

Între 1 septembrie și 3 septembrie, Luna va traversa zodia Racului lucru care va nuanța calitățile pline de profunzime și sensibilitate ale zodiei.

Horoscop Urania Leu

Situația confuză va fi prezentă și în cazul nativilor din zodia Leu, între 28 august și 29 august, punându-le la încercare autoritatea. Comunicarea și relațiile cu prietenii vor fi la rândul lor afectate între 29 august și 1 septembrie, iar în încercarea nativilor de a rezolva situația, apropiații vor avea o atitudine evazivă.

Atunci când Mercur va intra în zodia Balanței, acest tranzit este unul pozitiv pentru nativi, având în vedere că planeta va traversa sectorul comunicării.

Astfel, acest tranzit favorizează schimbul de idei și informații, aspectul comunicării fiind deosebit de dezvoltat pentru ei. Subtilitatea și diplomația în abordările personale și profesionale vor fi prezente cu precădere de-a lungul toamnei pentru nativii din Leu.

Horoscop Urania Fecioară

Din cauza inconsecvenței în unele atașamente, nativii din Fecioară vor fi influențați de părerea celor din jur în special în perioada 28 august – 29 august. Bârfele, comentariile gratuite și aluziile vor fi la tot pasul în prima parte a zilei de 1 septembrie. Evoluția nativilor în ceea ce privește vorbitul în public se va lăsa la rândul său cu critici.

Mercur în zodia Balanței va evolua în casa banilor câștigați prin muncă. Astfel, planeta le va permite nativilor din Fecioară să abordeze într-un mod demn și justificat reevaluarea contractului sau ale anumitor prevederi stipulate în el ori neregulile în acte în ceea ce privește interpretările fiscale.

Între 1 septembrie și 3 septembrie, nativii zodiei vor dezvolta simpatie, compasiune și solidaritate față de o persoană apropiată.

Horoscop Urania Balanță

Din punct de vedere material, contextul astral este unul mai puțin semnificativ în cazul Balanțelor pentru perioada 28 – 29  august. În dimineața zilei de 1 septembrie, nativii zodiei vor avea de-a face cu anumite oscilații anterioare în ceea ce privește o ofertă sau o împrejurare care are implicație directă asupra Balanțelor.

Din cauza nesiguranței, nativii nu vor putea lua atitudine cu privire la circumstanțele anumitor evenimente, astfel că vor ezita să vorbească în necunoștință de cauză doar pentru a-i face cuiva pe plac.

Mercur va intra în zodia Balanță, evoluând în casa I a cerului de naștere. Perioda va fi una utilă nativilor datorită temperării oferită de Mercur, astfel pentru nativi va fi o perioadă de diplomație, cumpătare și obiectivitate.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor ezita să ia o decizie fermă cu privire la un proiect comun pe care îl au cu alte persoane în perioada 28 -29 august.  Aceștia nu vor fi convinși de anumite zvonuri și vor aștepta un moment mai oportun pentru a se raporta la persoane în funcție de dorința lor de colaborare.

Perioada 29 august – 1 septembrie este una nesigură pentru Scorpioni, având parte de zvonuri, minciuni și dezinformări care îi pot determina să își piardă cumpătul. Mercur în zodia Balanței va tranzita sectorul lucrurilor misterioase sau al tulburărilor organice mai greu de identificat. Contextul astral va oferi nativilor șansa să facă o diferență mai clară între anumite ipoteze și variante.

Horoscop Urania Săgetător

Activitatea profesională este impactată de evenimente modeste între 28 – 29  august pentru nativii din Săgetător. Acestea îi vor împiedica totuși predarea proiectelor la termen, astfel că starea de irascibilitate a nativilor ar putea avea o explicație. Între 29 august și 1 septembrie relațiile profesionale vor întâmpina dificultăți.

Pentru a putea evita acest lucru, recomandat ar fi ca întâlnirea să fie reprogramată pentru o altă dată. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci Săgetătorii vor trebui să fie conștienți de starea lor și să nu cunoască derapaje sau să facă gestul nepotrivite. Mercur va intra în zodia Balanței în sectorul relațiilor de prietenie, astfel Săgetătorul va crea relații mai solide cu cei din jur.

Horoscop Urania Capricorn

Planul afectiv al Capricornilor va cunoaște episoade de neliniște între 28 – 29 august, astfel că aceștia se vor simți mai emoționați în comparație cu alte zile în ceea ce privește relația de cuplu. Între 29 august și 1 septmebrie, nativii acestei zodii pot întâmpina momente delicate dar și jenante sau absurde în cadrul locului de muncă.

Ceea ce trebuie să facă nativii zodiei este să nu participe la astfel de bârfe care, ulterior se pot întoarce împotriva lor. În data de 30 august, Mercur intră în zodia Balanței în sectorul carierei și al succesului. Timp de 2 luni, Mercur va veghea asupra Capricornilor , fiind bine susținuți pe planul comunicării, astfel că îi va ajuta la modul de exprimare și argumentare precum și la puterea lor de convingere.

Horoscop Urania Vărsător

Vărsătorii se pot confrunta în perioada 28 -29  august cu o dezordine în ceea ce privește relațiile de familie sau în gospodărie din cauza unui aparat sau a unei instalații. Dimineața zilei de 1 septembrie aduce fluctuații ale stării de spirit generate de evenimente care indispun și dau mult de gândit, fiind un moment nepotrivit de a lua decizii.

Mercur în zodia Balanței va tranzita sectorul gândurilor, idealurilor și a conștiinței. Prezența planetei este una pozitivă, astfel că îi va determina pe nativi să fie mai temperați, mai răbdători și îi va ajuta să analizeze mai bine și să tragă concluziile potrivite.

În aceste aproape două luni și jumătate, cât va face “casă bună” cu Jupiter și Saturn, în tranzit prin Vărsător, Mercur va spori inspirația, intuiția, fervoarea ideilor implicate în activitățile de creație, de cercetare sau a celor științifice.

Horoscop Urania Pești

Perioada 28 -29 august se prezintă în cazul nativilor din Pești cu informații care nu par a fi credibile precum și cu dialoguri mai puțin plăcute în timpul anumitor deplasări. Între 29 august și 1 septembrie, intriga din familie poate apărea în cazul unei activități comune, încercând destabilizarea prin certuri și aluzii.

Mercur în zodia Balanță va veghea asupra schimburilor de idei și a soluțiile pe care nativul le găsește. Mercur vine în ajutorul nativilor cu intuiție, perspicacitate, capacitatea de a lua decizii rapide și corecte, precum și replici bune în situația unui dialog mai tensionat.

Între 1 septembrie și 3 septembrie, stările de spirit vor fi  melancolice, iar reacțiile “mămoase” iau naștere din dorința de a-i ajuta și proteja pe cei dragi. coral