Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul iubirii în 2021 și ce zodii își găsesc marea dragoste potrivit cunoscutului astrolog. Iată așadar ce le rezervă astrele din punct de vedere sentimental tuturor nativilor în anul care urmează.

Nativii născuți în zilele 4, 9, 14, 19, 24, 29

Dacă 2020 a fost cel mai urât și greu an din ultima decadă, iată că 2021 se anunță a fi un an al schimbărilor. Anul viitor promite să ne readucă zâmbetele pe buze. Potrivit lui Mihai Voropchievici, 2021 este un an al căsătoriilor, al regăsirii, al găsirilor și al marilor iubiri.

Pentru cei născuți în zilele 4, 9, 14, 19, 24 și 29, anul 2021 va fi unul plin de iubire. Nu fi timid, nu fi sceptic, dragostea va apărea de unde te aștepți cel mai puțin. Vei înfrunta multe provocări. Vei avea momente de rătăcire. Vei amâna proiecte. Cu toate acestea, vei deveni mult mai puternic și vei alege tot ce este bun pentru tine și sufletul tău.

Unii își găsesc parteneri în străinătate, iar cei singuri vor avea parte de o surpriză. Iubirea vieții lor este la un pas de a-și face apariția. Și o vor găsi tocmai atunci când vor crede că nu mai există speranță.

Horoscopul iubirii în 2021 pentru cei născuți în zilele 5, 10, 15, 20, 25, 30

Cuvântul cheie pentru acești nativi este dăruirea de sine. Aceștia apelează mult la instrospecție. Vor analiza ce decizii greșite au luat, în ultimul timp, și le vor repara cât de curând. Cei care sunt sceptici vor trăi o iubire ca în povești. Atenție! Este important ca tu și partenerul tău să găsiți un numitor comun în relația de dragoste.

Cei care sunt căsătoriți vor avea un mariaj sănătos, care va merge pe roate. Partenerul îi va răsfăța și îi va pune pe un piedestal. Cei care intră în anul 2021 fără un partener de viață vor fi ghidați de astre să-și întâlnească fericirea.

Nativii născuți în zilele 1, 6, 11, 21, 26, 31

Pentru cei născuți în aceste zile, anul 2021 va fi o mare revelație. Cei singuri își întâlnesc sufletul-pereche. Cei care sunt deja într-o relație se vor reîndrăgosti de partener. Pentru ei, anul 2021 va aduce fericirea sufletului.

Este un an în care totul va căpăta sens. Lucrurile vor fi mai clare, prietenii se vor alege, relațiile se vor defini. De asemenea, 2021 aduce pace interioară, stabilitate emoțională și spirituală. Cu alte cuvinte, norocoșii nativi vor fi mai împăcați și fericiți cu ei ca niciodată.

Horoscopul iubirii în 2021 pentru cei născuți în zilele 3, 8, 13, 18, 23, 28

Nativii născuți în zilele 3, 8, 13, 18, 23, 28 vor avea parte de un an tumultos. Vin cu un bagaj emoțional destul de încărcat și din acest motiv sunt foarte sceptici, de fel. Anul 2021 le va aduce multe transformări pentru care ei nu sunt pregătiți.

Cel mai bun sfat este să ia lucrurile ca atare. Nu analizați lucrurile care par banale de prea multe ori. Chiar de la începutul anului viitor, veți întâmpina anumite evenimente sau persoane din trecutul vostru care vă vor da puțin peste cap. Aveți nevoie de liniște pentru a procesa tot ce vi se petrece.

Nativii născuți în zilele 2, 7, 12, 17, 22, 27

Din păcate, pentru cei care sunt născuți în zilele 2, 7, 12, 17, 22, 27, anul 2021 va fi un an de cumpănă. Relațiile de iubire vor scârțâi, iar cine vrea să își păstreze partenerul va trebui să facă eforturi pentru a salva ce se mai poate salva.

Problema este că ei dau tot ce au mai bun, dar primesc foarte puțin înapoi. Trebuie să apeleze la sfatul specialiștilor, deoarece, altfel, relațiile lor se vor zdruncina.

Pe plan profesional, în schimb, acestor nativi le va merge foarte bine, în 2021. Apar noi oportunități la locul de muncă, fie că vorbim de promovări, măriri de salariu sau schimbarea jobului. Își vor cumpăra o locuință sau se pot muta în altă țară.

Așadar, horoscopul iubirii în 2021 vine cu surprize pentru foarte mulți nativi. Însă lucrurile nu vor fi roz pentru toată lumea.

coral