Bunica lui Valentin, baiatul de 9 ani din Dej, care in vara anului 2020 a murit dupa luni intregi de agonie, fiind practic lasat in pat, acasa, pana cand a fost mancat de viermi, va ajunge la inchisoare. Nu 18 ani, asa cum a fost condamnata in ianuarie de Tribunalul Cluj, ci doar 16 ani, in urma sentintei definitive data ieri de Curtea de Apel Cluj.

Concubinul mamei lui Valentin, care locuia si el in apartamentul in care baiatul de 9 ani a agonizat mancat de viermi, a fost ACHITAT, dupa ce initial fusese condamnat la 19 ani de inchisoare. Acesta se afla in inchisoare, fiind arestat pentru alte fapte.

Mama baiatului se afla deja in penitenciar, pentru ca a fost condamnata inca de anul trecut la 18 ani de inchisoare.

Totul s-a intamplat in iulie 2020, iar cazul baiatului de 9 ani i-a ingrozit pana si pe medici. Cu trei adulti in apartament, Valentin a fost pur si simplu ignorat si lasat sa se stinga tot mai mult de la o zi la alta, cu rani adanci, infectate, mancate de muste si de viermi pe aproape intregul corp, arată dejeanul.ro

Copilul locuia pe strada Crangului din Dej impreuna cu mama si bunica lui. Cu ceva vreme inainte, lor li se alaturase si noul iubit al mamei, iar de atunci, dupa cum declara bunica baiatului, lucrurile au mers tot mai rau. Ignorat de mama care era mult prea ocupata cu noua relatie, Valentin incepuse sa aiba tulburari tot mai grave de comportament. La recomandarea unui medic psihiatru,  baiatul urma un tratament, insa nu intotdeauna rezultatul era cel dorit. Astfel, acesta a inceput sa nu isi mai suporte mama si uneori era violent si cu bunica, dupa cum a declarat chiar ea. Valentin a fost transportat atunci la un spital din Cluj, dar dupa doar cateva zile s-a stins.

coral