News Flash:

I-ați VĂZUT? Doi frați din Cluj-Napoca au DISPĂRUT!

30 Septembrie 2020
299 Vizualizari | 0 Comentarii
minori disparuti

Doi minori din Cluj-Napoca au dispărut! Poliția apelează la cetățeni să sune la 112 în cazul în care au informații despre ei.

Un  minor în vârstă de 14 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, în data de 27 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors  la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN JOSEMI ALEXANDRU-MARIUS, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :         

SEMNALMENTE - înălțime 1.57 m, 45 kg, ochi căprui, par negru, tuns scurt, ten măsliniu, constituție normală.

La momentul plecării purta pantaloni de trening, de culoare neagră, bluză de trening de culoare albastră, încălțăminte tip sport de culoare albă.

Un minor în vârstă de 9 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, în data de 27 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors  la domiciliu.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN ARMANUT-SERGIU, în vârstă de 9 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :         

SEMNALMENTE - înălțime 1,40 m, 26 kg, ochi verzi, păr negru, tuns scurt, ten deschis, constituție normală.

PARTICULARITĂȚI – cicatrici la nivelul antebrațului drept, precum și deasupra ochiului drept.

 De asemenea, prezintă defect de mers, șchiopătând cu piciorul drept.

La momentul plecării purta o bluză de trening de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare albastră și sandale de culoare roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

minori disparitie politie 112
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3232 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014485 (s)