Iubire pătimaşă la Vaslui. Bărbatul i-a trimis banii în timp ce era în Finlanda. Tânăra a spus că avea doar 15 ani pe atunci. Omul în vârstă de 51 de ani acuză de asemenea autoritățile de tergiversarea dosarului său, în care își acuză fosta iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el, de înșelăciune, potrivit Vremea Nouă.

Bărbatul muncea în Finlanda când a cunoscut-o prin intermediul Facebook, în 2015, pe tânăra care avea atunci doar 15 ani.

Cei doi au început o relație online, iar în timp bărbatul i-ar fi trimis o adevărată avere, nu mai puțin de 40.000 de euro, inclusiv bani pentru meditații la Bacalaureat, spune bărbatul.

După o vreme, omul a venit de două ori în țară pentru a se întâlni cu minora, dar nu a găsit-o niciodată acasă. Tânăra era plecată ba la mare, ba la prieteni, moment în care bărbatul ar fi realizat că este victima iubitei sale minore, cu 30 de ani mai tânără decât el.

“Am cunoscut-o în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o.

A fost trimisă o notă la poliție pentru începerea audierilor martorilor și pentru aducerea fetei la audieri, dar nimeni nu a mișcat un deget. Plus de asta, fata care m-a păcălit este în țară.

După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori că nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, a povestit bărbatul.

coral