Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Piesele ei au făcut furori în timpurile ei de glorie și au rămas în amintirea tuturor românilor, dar de ceva timp s-a retras din lumina reflectoarelor.

S-a mutat în America, în speranța că îi va fi mai bine, dar se pare că situația este una destul de dificilă.

Elena Cârstea, probleme cu banii în America

Elena Cârstea a avut mare succes în urmă cu ani buni Artista a devenit cunoscută după, ce la vârsta de 16 ani, și-a format propria trupă alături de Ioan Gyuri Pascu, grup numit Trandafirii Negri. Mai apoi, artista a devenit solista formațiilor Alexandru Wilmany și Cornel Verban.

Succesul ei s-a sfârșit odată cu plecarea în America pentru o viață mai bună. Totuși, acolo a reușit să-și întemeieze o familie, a adoptat doi copii și este foarte fericită din acest punct de vedere. Fiicele sale o fac mereu mândră și relația cu soțul ei funcționează perfect. Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA și se descurcă de minune.

Elenei i-a mers bine în State, dar pandemia a afectat-o și pe ea considerabil. Situația a fost extrem de dificilă în SUA, motiv pentru care mulți oameni au avut de suferit din punct de vedere financiar, printre care și artista noastră. Totuși, soțul ei a continuat să câștige bine și a sprijinit-o.

”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

Cum arată acum Elena
Elena Cârstea s-a schimbat mult în ultima perioadă, mai ales din punct de vedere fizic. Artista a ajuns la vârsta de 59 de ani și nu se mai poate lăuda cu trăsăturile perfecte de dinainte, dar se pare că este la fel de plină de viață și radiază din toate punctele de vedere.

coral