Bianca Drăgușanu este o femeie de succes, este respectată și știe cum să facă bani! Blondina, care a devenit o figură populară în showbizul românesc, are contracte mari cu diferite firme din care reușește să câștige un venit stabil. Însă, câți euro cere Bianca Drăgușanu pentru o oră, ca MC, la un eveniment?

Bianca Drăgușanu este o femeie independentă care câștigă mulți bani din contractele pe care le are. Din contractele de imagine, Bianca Drăgușanu strânge o avere, la fiecare trei luni având încasări în contul bancar de cifre colosale. Chiar și cei de la bancă au apelat-o pentru a o întrebat care este locul de proveniență al acestora. Pe lângă faptul că își întreține afacerea ei proprie, cu atelierul de rochii, aceasta găsește stabilitate financiară și din contractele de imagine. Ultimul contract la care se face referire este cel al unui studio de videochat, iar la fiecare luni, vedeta încasează circa 100.000 de euro, semn că nu trebuie să ducă grija zilei de mâine. Însă, câți euro cere Bianca Drăgușanu pentru o oră, ca MC, la un eveniment?

Câți euro cere Bianca Drăgușanu pentru o oră

De exemplu, în condițiile în care o persoană își dorește ca Bianca Drăgușanu să fie MC-ul evenimentului sau să prezinte un anumit spectacol, trebuie să știe că prețul nu este deloc unul mic. Pentru doar o singură oră, Bianca Drăgușanu încasează 2000 de euro. Fie că este vorba despre concerte, zile ale unor localități, petreceri de tip corporate, nuntă, botez, aniversări, baluri sau dineuri, persoanele care doresc ca Bianca Drăgușanu să participe, pentru câteva ore, trebuie să se „înarmeze” cu câteva mii de euro.

 

coral