O româncă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsită într-o baltă de sânge. Potrivit autorităților, pe fondul consumului de alcool, fiul său, a tăiat-o pe aceasta cu drujba.

Potrivit cercetărilor, în cursul serii de ieri, 16 noiembrie, pe fondul consumului de alcool, fiul și-a tăiat cu drujba propria mamă. În urma incidentului, femeia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsită de autorități într-o baltă de sânge, scrie bzi.ro. Incidentul şocant s-a produs în localitatea Dagâța din județul Iași.

„În miez de noapte un apel la 112 anunţa un incident în localitatea Mănăstirea. A sunat fiul unei doamne de 79 de ani care a fost agresată, se pare, chiar de către apelant. Persoana a fost găsită într-o baltă de sânge prin traumatism prin tăiere la nivelul toracelui şi abdomenului. A fost adusă la UPU „Sf Spiridon”, a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

La spital a ajuns şi fiul pacientei. „El a fost investigat de medicii psihiatri şi este trimis la evaluare însoţit de de poliţişti. Starea lui este una bună. Pentru cele două persoane s-a pus şi diagnosticul de etilism acut”, a precizat medicul.

Conform declarațiilor făcute de cadrele medicale, femeia în vârstă de 79 de ani, este domiciliată în satul Mănăstirea din comună Dagâța, județul Iași. În urma incidentului, femeia s-a ales cu mai multe fracturi și plăgi tăiate, iar prognosticul său este rezervat.

coral