News Flash:

Iată câte persoane vor avea voie într-o casă de sărbătorile de iarnă. Vom putea face petrecere de Crăciun şi Revelion?

10 Noiembrie 2020
873 Vizualizari | 0 Comentarii
petrecere de craciun

Raluca Turcan îi îndeamnă pe români să se toarne la autorităţi în perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales dacă organizează chefuri acasă şi au prea mulţi invitaţi. Petrecerile mari de Revelion şi Crăciun sunt excluse!

„Dacă fac acasă cu 20 de oameni, este la limita regulii impuse de noi. Dacă fac deja cu 30 de oameni, atunci, dacă organele de control sunt sesizate, aplică amenzi. Este o practică. Şi nu doar în România. Nu inventăm noi apa caldă şi nu sunt românii mai delaţionişti decât alţi cetăţeni din lumea aceasta. Şi în Germania şi în Elveţia unde sunt sesizate încălcări ale regulilor stabilite intervin organele de aplicare şi de respectare a legii. E ceva absolut firesc”, zice Raluca Turcan.

Ludovic Orban a declarat celor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna "dorinţa de a se distra" şi a precizat că, de Revelion, oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.

"Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri.

În ceea ce priveşte Cumpăna dintre ani, şeful Executivului a declarat că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri.

"Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private", a mai explicat premierul Ludovic Orban

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030460 (s)